PodržimoNaše

Za znanje nikad nije kasno!!! Upišite online tečaj engleskog jezika uz London Institute of English u trajanju 12, 24 ili 36 mjeseci, uz popust do čak 97%! Kupon vrijedi do 13.08.2016.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz online tečaj engleskog jezika učite koliko želite i kada želite! Započnite iz početka ili usavršite svoje znanje uz stupanj tečaja po vašem izboru! Tu je i test da Vam pomogne da saznate odakle trebate krenuti!

Budite sami gospodar svoga vremena uz online tečaj engleskog jezika koji Vam omogućuje da učite kada i gdje želite. Također sami određujete stupanj od kojega trebate krenuti. Prilikom ulaska u sustav možete testirati svoje trenutno znanje kako bi odredili na kojem nivou početi tečaj.

Ponuda uključuje 3 opcije učenja engleskog jezika:

Opcija 1 - Tečaj engleskog jezika u trajanju 12 mjeseci uz London Institute of English (2 stupnja).

Opcija 2 - Tečaj engleskog jezika u trajanju 24 mjeseca uz London Institute of English (4 stupnja).

Opcija 3 - Tečaj engleskog jezika u trajanju 36 mjeseci uz London Institute of English (6 stupnjeva).

Tečaj preporučuje Mr. Terence Clark-Ward, poznati novinar i autor jedne od najprodavanijih knjiga za učenje engleskog jezika.

Prilikom registracije potrebno je napraviti online test kako bi se provjerilo na kojoj razini je vaše znanje engleskog jezika.

Nakon što se registrirate, ispunit ćete formular i dobiti automatski pristup tečaju. Sve ostale info možete dobiti putem e-maila: office@institutelondon.co.uk

Za sve informacije o rezultatima vježbi i napretka tijekom učenja na raspolaganju vam je tzv. Progress test, na temelju kojeg se dobiva London Institute of English cerfitikat.

Na temelju Progress testa dobivate London Institute of English cerfitikat koji je priznat od strane mnogih poslodavaca i internacionalnih kompanija kao što su: Volkswagen, Shell, General Motors, Carrefour, Esso, Texaco, Cargill, Nestle, FIAT, Unilever, Basf i mnogi drugi

Jedan stupanj učenja sastoji se od 5 - 6 lekcija s ukupno 100-120 sati učenja/nastave, izvještaje o rezultatima i napretku dobivate kroz Progress test. 

Nakon kupnje kupona, potrebno je upisati kod kupona OVDJE!