PodržimoNaše

ZAGREB - 01.07.'16. 'Whisky Night Special' u History Village u Tkalči! Naučite uživati u životu uz "Whisky školu" i degustaciju 4 premium whiskyja po super cijeni od samo 249 kn po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Još 50 kn popusta čeka vas uz KOD iz našeg Newslettera! U cijenu je uključeno: Whisky Škola by Dario Grabarić te degustacija 4 premium whiskyja (škotski The Macallan Amber i Sienna, američki Woodford Reserve Distiller's Select i Jack Daniel's Single Barrel)!

Ponuda uključuje: 01.07.'16. 'Whisky Night Special' u History Village / Zagreb Tkalčićeva / uz 4 slijeda degustacije premium škotskih i američkih whiskyja.


U cijenu je uključeno: 

Whisky Škola by Dario Grabarić vodi vas kroz fantastični svijet whiskyja. I oni koji se tek susreću s whiskyjima i oni koji su već iskusni whiskyljupci saznat će nešto novo, od njegove povijesti, proizvodnje, specifičnosti do skrivenih tajni ove "vode života". Prepustite se i,uživajte, vaš će sigurni vodič biti Dario Grabarić, whisky entuzijast i connoisseur.

Degustacija 2 škotska single malta (The Macallan Amber, The Macallan Seinna) i 2 američka whiskeyja (Woodford  Reserve Distiller's Select i Jack Daniel's Single Barrel )


Edukacija & degustacija traju cca. 2 sata, a nakon event svi mogu uživati u kvalitetnom whiskyu po povoljnijim cijenama

Datum i lokacija:  01.07.'16. u 19 sati u Caffer Bar History u Tkalčićevoj ulici

Kupon vrijedi za 1 osobu

Jedna osoba može kupiti 1 kupon za sebe i neograničeno na poklon

Kupon vrijedi isključivo za datum održavanja 01.07.'16. u 19 sati

ODMAH nakon kupnje kupona rezervirati svoj dolazak minimlano 1 dan ranije na br.tel.: +385 (0)1 8000 813 ili e-mail: info@crnojaje.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Škotski i američki whisky

Stoljećima stara tradicija Uisqe beatha (aqua vitae - vode života) sastavni je dio škotskog identiteta. Whisky je vještina stvaranja vrhunskog destilata iz tri sastojka (ječma, vode i kvasca), ali i čisto uživanje, a danas sve više i vrijednost veća od zlata. No bez godina dozrijevanja u hrastovim bačvama priča ne bi bila niti upola zanimljiva. Ne kaže se stoga bez razloga da "drvo stvara whisky".


Ta je kultura preplovila Atlantik već s prvim američkim doseljenicima, a danas je gotovo kult. Bourbon, zaštitini znak američkih whiskeyja, uz kvasac i vodu svoju bazu ima u kukuruzu (uz najčešće raž i ječam), a kao i škotski svoj identitet duguje drvetu. No ovaj puta u novim bačvama od američkog hrasta.

History Village

Prema mišljenju mnogih, History caffe club postao je kultno mjesto svih generacija grada Zagreba. Koncept je prilagođen za goste koji znaju što žele. U samom centru grada stvorili smo ambijent malog grada za sebe odvojenog od "svijeta i vanjskih utjecaja". 

Zbog svoje veličine, prostranosti i tople atmosfere pruža poseban ugođaj pri svakom dolasku. History je mjesto u kojem ćete izgraditi nova prijateljstva, upoznati nove zanimljive ljude, zaljubiti se, proslaviti rođendane, uspjehe i pobjede, sklopiti nove poslove i naravno biti dio najbolje klubske zabave u gradu. 

Protežemo se na 4 etaže od kojih na razini -1 treba spomenuti History Club koji je postao jedan od najpoželjnijih mjesta za izlazak u gradu Zagrebu. Također, od ljeta 2015. godine History je ponosan što može ponuditi puno toga ukusnog za vaše nepce. Naime, u Village-u se sa ponudom hrane izdvaja Village Tavern, gdje možete sjesti i uživati u raznolikoj hrani koja se tamo priprema. History Village defintivno je mjesto gdje su usluga i kvaliteta na prvom mjestu. Ukoliko još niste, posjetite nas, a ukoliko to već činite, znate da se uvijek trudimo zbog vas! Hvala vam!

Crno Jaje i partneri zahvaljuju se 'Whisky Fair Zagreb' za suradnju i susretljivost!