[HVAR] Ne točajte noge u lavoru nego trk' u Stari Grad na moru! :) Uživajte na prekrasnom otoku Hvaru uz 2 ili 7 noćenja u Apartmanima Trim i najam od 2 do 4 osobe po super cijeni!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju popust od 20% na hranu u TAVERNI hotela Arkada, te 50 % popusta na jednodnevni izlet Bol hotelskom brodicom! Uz Opciju 2 uključena 1 buffet večera! Kupon vrijedi od 15.07.16. do 20.08.16.! Kuponi se mogu spajati!

Prije kupnje izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja u apartmanu, najam za 2-4 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 8 dana, 7 noćenja u apartmanu, najam za 2-4 osobe + 1 buffet večera u hotelu Arkada. 

Kupci ove ponude ostvaruju slijedeće dodatne pogodnosti: besplatno korištenje sportskog centra (tenis, mini golf, stolni tenis, igralište za košarku, mali nogomet); besplatan transfer iz luke Stari Grad do apartmana i nazad (uz obaveznu najavu); upotreba sadržaja u hotelu Arkada (300 m udaljeni) uključujući besplatan WIFI na bazenu i lobiju hotela Arkada, vanjskog bazena sa morskom vodom, saune (uz najavu), fitnessa; plesna glazba uživo 5 x tjedno; besplatan parking.

Popust za 20% na hranu u TAVERNI hotela Arkada.

50 % popusta na jednodnevni izlet Bol hotelskom brodicom u slučaju raspoloživosti u dogovoru sa recepcijom.

Mogućnost doplate za polupansion u hotelu Arkada buffet: odrasli 120 kn dnevno, djeca do 12 godina 75 kn dnevno (plaća se na licu mjesta).

Kuponi se mogu spajati!

Kupon vrijedi za 2-4 osobe.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ÖDMAH po kupnji kupona isključivo telefonom na 021 765 866 ili e-mailom helios-faros@st.t-com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Bungalow naselje sa 32 bungalova

Dnevni boravak, 
blagovaonica, kuhinja,
sanitarni čvor, 
hodnik s plakarom, 
spavaonica, 
atrij (zatvoreno vanjsko dvorište), 
površina 39.54 kvadratna metra.
 

Moguće je koristiti i sportski centar u neposrednoj blizini bungalova.
Sportski rekreacijski centar sadrži četiri teniska terena, jedan nogometni, rukometni, košarkaški i odbojkaški teren, boćalište, igralište za djecu. 

Kako je mjesto dobilo ime?

Trim je naziv za malu kamenu poljsku kućicu u Dalmaciji. Građena je slaganjem kamena u "suhozidu" (bez cementa i vapna).

Morala je uvijek biti okrugla radi statike. 

Služila je za zaštitu od vremenskih nepogoda poljoprivrednicima i pastirima, te je pružala dobru zaštitu od vrućine i zime. 

U njima se mogla paliti i vatra, a nikad nije bilo zadimljeno.