ZAGREB - 12 tretmane na uređaju OXIFAT MULTI PLUS garancija su vaše vitke linije! Iskoristite ovu super ponudu salona Callisto te ovoga ljeta zablistajte na plaži za samo 490 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na žene i na muškarce! OXIFAT MULTI PLUS uređaj nove generacije (4 tretmana u 1 uređaju) poboljšan i unapređen nasljednik oxifat uređaja! Kupon se može iskoristiti do 31.07.2016.

Ponuda uključuje: 

12 tretmane na uređaju OXIFAT MULTI PLUS 


Ponuda se odnosi na žene i na muškarce!

OXIFAT MULTI PLUS uređaj nove generacije (4 tretmana u 1 uređaju) poboljšan i unapređen nasljednik oxifat uređaja

Tretmani se odrađuju 3 puta tjedno kroz 2 ili 4 tjedna (12 dolazaka po 30 minuta ili 6 dolazaka po 60 minuta)

Kupon se može iskoristiti do 31.07.2016.

ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 3 dana ranije na: 01 5619 335, uz KOD i ID kupona.

OXIFAT MULTI PLUS


Pri gubljenju masti iz organizma mišići i koža gube tonus, jer tkivo dijelom slabi na račun mišićnog tkiva koje se također razgrađuje, bez obzira na naše djelovanje na mast. To je proces koji se ne može zaobići. Zato je vrlo važno stimulirati mišiće da svojim kontrakcijama učvršćuju tkivo i kožu. Kontrakcije koje aparat izaziva također imaju i drugu funkciju tj. da troše energiju iz masnoća  u dijelovima gdje su elektrode pričvršćene. Da bi se to moglo provesti potrebno je djelovati infracrvenim zrakama koje ulaze 3 cm pod kožu i otapaju  masne stanice od kojih nastaje salo i celulit. Također pospješuje mikrocirkulaciju tretiranog područja, tako da u njega dovede kisik i olakša pretvorbu masti u energiju, potrebnu za mišićni rad (kontrakciju). Ovim procesima također djelujemo na uklanjanje celulita, jer je celulit u stvari degenerirana masnoća. 

Specifične struje novog modela OXIFAT MULTI PLUS koje djeluju na lipolizu masne stanice sada su puno sofisticiranije i ugodnije, te je i tretman moguće provesti i kod osoba koje su jako osjetljive na struju. 

Najveća novost je da uz već poznatu elektrostimulaciju i infracrveno svjetlo novi model ima još dvije dodatne funkcije a to su magnetska vibromasaža i ultrazvuk koje u suradnji sa prethodnim funkcijama ubrzavaju cijeli proces razgradnje masnih stanica, precizno ih razbijaju i dodstno stimuliraju ućvršćivsnje tonusa kože i muskulasture. 

Također djeluju na bazalni metabolizam koji je glavni krivac zašto se debljamo.(Bazalni metabolizam se smanjuje sa godinama. Na bazalni metabolizam utječe dugo sjedenje, slabo kretanje, a  pokreće se brzim hodanjem, trčanjem, rolanjem, vožnjom bicikla ili oxifatom. Nakon 10 tretmana bazalni metabolizam se pokreće i osjećaj gladi se zamjenjuje osjećajem sitosti i sklonost debljanju ide ka sklonost mršavljenju).

1 tretman od 60 min na aparatu OXIFAT MULTI PLUS je kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka i sagorjeva 3000 kalorija.

Za potpuni učinak preporuka je 12 tretmana oxifata koji traju 4 tjedna  (3 x tjedno). Nakon ove kure tretmana klijentica će i dalje mršaviti jer se bazalni metabolizam pokrenuo i sljedećih 6 mjeseci on će biti na visokoj razini.