[BIH] Idealan odmor na Jahorini!!! Uživajte u Hotelu Lavina 4* u prirodnim ljepotama i wellness odmoru uz 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe već od 594 kn! Kuponi se mogu spajati!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite 2 ili 3 noćenja! Kupon vrijedi do 31.08.2016. Djeca do 5 god. GRATIS, djeca 5-12 god 25 € za 2 noćenja odnosno 35 € za 3 noćenja, odrasli 35 € za 2 noćenja odnosno 50 € za 3 noćenja.

Ponuda uključuje: 

2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, boca vina i voće u sobi, korištenje bazena i saune, wi-fi, parking i korištenje bicikala, sve za 2 osobe, u Hotelu Lavina 


Prije kupnje izaberite:

Opcija 1: 2 noćenja s doručkom

Opcija 2: 3 noćenja s doručkom


Kuponi se mogu spajati.

Djeca do 5 god. GRATIS, djeca 5-12 god 25 € za 2 noćenja odnosno 35 € za 3 noćenja, odrasli 35 € za 2 noćenja odnosno 50 € za 3 noćenja.

Doplata za apartman: 20 € za 2 noćenja, 30 € za 3 noćenja.

Check in od 15 h, check out do 11 h.

Kupon vrijedi za 2 osobe.

Kupon vrijedi do 31.08.2016.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina na:reservations@lavina.ba.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: reservations@lavina.ba, uz KOD kupona po primitku kupona.

Hotel Lavina

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsuvremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način.

Od ostalih hotelskih sadržaja izdvajamo:
 
Restoran–bar sa prijatnom domaćinskom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.Wellness centar koji raspolaže sa finskom saunom, parnim kupatilom i đakuzi kadom. U ponudi wellness centra su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

Bazen smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.

Smještajni kapacitet hotela čine 23 moderno opremljena apartmana zajedno sa 22 luksuzne sobe. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Svi smještaji imaju centralno grejanje sa mogućnošću podešavanja temperature.