Savršen odmor s obitelji ili ekipom! 2 dana/1 noćenje u apartmanu s pogledom na park uz bogati buffet doručak, u Crvenoj Luci uz pregršt pogodnosti sve za 4 osobe po super cijeni!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neposredan kontakt s prirodom te luksuzni ambijent čini Crvenu Luku idealnim mjestom za ekskluzivan odmor i jednim od najljepših lokacija u Hrvatskoj! Stoga požurite jer ponuda vrijedi do 04.07.'16. i svoje slobodne dane potrošite na najbolji mogući način! Apartman se nalazi 30-ak metara od mora!


Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u apartmanu s pogledom na park + bogati buffet doručak, sve za 4 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

korištenje teretane, 

unutarnjeg bazena i relax zone u wellness & spa centru Amani; 

korištenje vanjskog bazena i open gym; 

ležaljke i suncobrani na plaži; 

ručnici za plažu; 

animacijski program (jutarnja gimnastika i ostale sportske aktivnosti, karaoke show, walking tour, mini golf, boćanje, tenis);  


besplatan parking; 

besplatan wi-fi.


Apartman od 108 m2 sastoji se od:

dvije spavaće sobe, 

kuhinje, 

dnevnog boravka, 

kupaonice, 

dodatnog wc-a u glavnoj spavaćoj sobi, 

te terase.


Apartman se nalazi 30-ak metara od mora!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 023 265 789 ili 023 383 640 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: reservation@crvena-luka.hr, uz KOD i ID kupona.

Više o mjestu

Turističko naselje Crvena Luka čija turistička tradicija seže od davne 1962. godine, jedinstveni je spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna na Jadranskoj obali. 

Na udaljenosti 3 km od grada Biograda na Moru, okruženo stoljetnom borovom šumom, prekrasnim šetnicama i pješčanom plažom idealno je odredište za one koji se žele opustiti u privatnosti a opet biti u neposrednoj blizini društvenih događanja.

O Hotelu i Resortu

Crvena Luka Hotel & Resort sastoji se od 69 moderno opremljenih soba u sklopu hotela, 31 obiteljski suite, te 65 moderno dizajniranih i opremljenih vila i apartmana od kojih su većina na samo par metara od mora.

Panoramski pogled na bogati arhipelag,nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, kvaliteta usluge i smještaja razlog su zašto se uvijek gosti vraćaju.

Naselje Crvena Luka nalazi se 3 km od grada Biograda na Moru i 30 km od grada Zadra.

Što posjetiti?

U blizini turističkog naselja Crvena Luka nalaze se brojni nacionalni parkovi (NP Plitvička jezera, NP Krka, NP KornatI) i stoljetni gradovi( Žadar, Biograd na MOru...) koji će vas oduševiti kulturnim znamenitostima i zadivljujućom prirodom.