GRADAC - last minute odmor u predsezoni 25.06. - 02.07.'16.! 8 dana / 7 polupansiona s uključenim pićem uz večeru uz smještaj u depadansama Hotela Laguna** po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi isključivo od 25.06. do 02.07.'16.! Polupansion na bazi buffet doručka i večere (piće uz večeru: točeno vino, pivo ili sok 0,2 l)!

Hotel Laguna** paviljonskog je tipa (sastoji se od tri zgrade: glavna zgrada, depadans A i depadans B), smješten u mirnoj zoni, van prometne gužve, udaljena od centra Gradca svega nekoliko minuta hoda. 

Ponuda uključuje:  

7 POLUPANSIONA u depadansama Hotela Laguna** u Gradacu, za 2 osobe, od 25.06. do 02.07.'16.

Popusti: dijete 0-11,99 god. sa 2 odraslih na pomoćnom ležaju GRATIS, dijete 0-11,99 god. na 2. osnovnom ležaju u 1/2 sobi 20%, odrasli na pomoćnom ležaju 10%.

Doplate: 1/1 soba 560 kn; dječji krevetić 190 kn; puni pansion 450 kn; boravišna pristojba – 49 kn.

Polupansion na bazi buffet doručka i večere (piće uz večeru: točeno vino, pivo ili sok 0,2 l)

Kupon vrijedi isključivo od 25.06. do 02.07.'16.

Prije kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera radi rezervacije na e-mail: mirela.vuk@panturist.hr ili br.tel: 031 214388,  br.mob: 099 2471 309 uz sve podatke i KOD kupona po primitku.

Hotel Laguna, izgradjen 1969. godine, i u nekoliko navrata je obavljana rekonstrukcija,  pruža  smještaj u 275 sobe sa uslugom prehrane (doručak, ručak i večera - buffet style),  raspoređene u tri zasebne zgrade, u mirnoj zoni van prometne gužve, udaljena od centra svega nekoliko minuta hoda : glavna zgrada, depadans A i depadans B.

Kompleks sadrži i tri zemljana tenis terena sa mogućnošću noćnog igranja, veliki parking za goste i park sa različitim mogućnostima animacije. Tu su ugodni barovi, klimatiziran restoran, suvernirnice, trgovine rekvizita za plažu... 

Terasa sa glazbom uživo, bar i bogata ponuda jela i pića su već godinama dio našeg programa.

Sobe Depadans B 

Dvokrevetne i trokrevetne s pomoćnim ležajem. Sve sobe imaju kupaonicu (kada WC), okrenute prema moru. Dvokrevetne sobe imaju balkon, a trokrevetne sa pomoćnim ležajem nemaju balkon. Besplatan WiFi.

Plaža

Uživajući na prekrasnoj sljunčanoj plaži uz suncobran i ležaljku za iznajmljivanje, gosti se mogu zavbavljati i skijanjem na vodi, vožnjom sandolina, pedalina, jet ski skutera, a tu su i  mnogi drugi sadržaji koji privlače pažnju djece i odraslih.

Gradac

Gradac se nalazi u starom ribarskom mjestu na slikovitoj Makarskoj rivijeri podno strmih padina Biokova, pod kojim se prostiru stara napuštena sela, oličenje stare dalmatinske arhitekture, povezana obilježenim pješačkim i biciklističkim stazama, kroz borovinu i maslinike. Gradac je posljednji biser u nizu bisera Makarske Rivjere s jednom od najdužih šljunčanih plaža na Jadranu.  Najljepša plaža Makarskog primorja idealna je za duge šetnje i cjelodnevno izležavanje na suncu . Gradac ima  jedinstvenu poziciju, na pola je puta između Splita i Dubrovnika, te nadomak brojinim prirodnim ljepotama i različitostima: Baćinska jezera (8 km), delta rijeke Neretve (15 km), park prirode Biokovo s uređenim i obilježenim pješačkim stazama kroz maslinike  i netaknutu prirodu, te 12 km uređenih biciklističkih staza.