VELIKA ljetna akcija Crnog Jaja i Body Creator centra iz Osijeka! Smršavite uz tretmane kavitacije i limfne drenaže za 149kn te 2 elektrostimulacije, 1 body wrapping i 1 infra crvenu kapsulu za 189kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se masnoća sa trbuha ULTRA brzom metodom kavitacije! Smršavite u obujmu čak 2-5 cm po tretmanu za tretirano područje! Za sve naše vjerne newsletter pretplatnike osiguravamo dodatnih 20kn popusta uz KOD!!! Kupon vrijedi do 31.07.2016.!

Ponuda uključuje: Body Creator centar OSIJEK - 2 opcije mršavljenja.


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 1x kavitacija + 1x limfna drenaža

Riješite se masnoća sa trbuha ULTRA brzom metodom kavitacije!

Mršavljenje u obujmu od 2-5 cm po tretmanu za tretirano područje!


Opcija 2) 2 x elektrostimulacija, 1 x body wrapping, 1 x infra crvena kapsula

4 tretmana koja se koriste u 2 dolaska! 


Za sve newsletter pretplatnike dodatnih 20kn popusta uz KOD!!!


Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.


KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnihmasnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat koji koristimo u salonu za njegu lica i tijela Sub Rosa funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

Ultrazvuk u tkivu stvara mjehuriće koji se povećavaju dekompresijom i rastom temperature, uslijed čega mjehurići eksplodiraju i masne stanice pucaju. Nakon pucanja masne stanice odlaze kao trigliceridi u međustanične prostore i tamo se, pomoću enzimskih aktivnosti, dijele na glicerol i više masne kiseline. Više masne kiseline metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se razgrađuju jednako kao i hrana koju unosimo u organizam.

Za što uspješniju eliminaciju otopljenih masnih naslaga vrlo je važno da aparat za kavitaciju ima ugrađenu elektrostimulaciju. Ovu opciju ima najnovija serija aparata koja klijentima garantira sigurnost, luksuz i zadovoljstvo jer je smanjenje obujma nakon prvog tretmana mnogo vidljivije upravo zbog stimulacije koja je sastavni dio tretmana.


LIMFNA DRENAŽA 

Ako niste znali limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina.Naime za sve one koji nisu znali limfa je itekako ključna budući da svakoj stanici prenosi kisik dok na povratku preuzima otpadne tvari koje mogu štetiti i opet se vraća u krvotok. Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.

Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata tijekom čega djeluju razni valjci, koji prije svega djeluju na što bolje otvaranje limfnih zalistaka.Upravo tako prihvaćaju samu limfu i dreniraju je prema limfnim čvorovima i naravno srcu. Kada malo bolje pogledate radi se o jednom od uspješnijih načina u borbi protiv celulita.


MRŠAVITE NA PRIRODAN NAČIN S BRZIM I UČINKOVITIM REZULTATIMA 


EMS TRENING ili pasivna gimnastiku s električnom stimulacijom mišića zahvaljujući kojoj dolazi do kontrakcije i opuštanja mišića simulirajući prirodne pokrete kod aktivnog vježbanja. Rezultati su vrlo brzo vidljivi na zonama koje se tretiraju. Elektrostimulacijom vidljivi su rezultati na učvršćenju mišića, modeliranju tijela, održavanju tonusa, oblikovanju, smanjenju celulita, lipolizu i dr. Neizostavni je dio svakog tretmana mršavljenja jer pojačava i ubrzava rezultate.


Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.

BODY WRAPPING

Body wrapping se vrši posebnim tzv. "svemirskim hlačama" s infra-crvenim zrakama i nanošenjem vrhunskih aktivnih supstanci na samu kožu. Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Odijelo je dizajnirano po strukturi tijela i zorno ga opisuje, a iz njega zrače blagotvorne infra-crvene zrake. Znanstvena studija vitalnosti je dokazala da su one izvor energije za organizam. Frekvencija infra-crvenih zraka je jednaka frekvenciji vježbanja u atomskim ćelijama, što znači da se radi o trenutačnom probijanju energije u organizam. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam.


ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031/411 036 ili mobitel: 091 722 7112, uz KOD i ID kupona po primitku.

Želite pokrenuti vlastiti posao,  a ne prepušteni sami sebi? Možete to učiniti kupnjom Body creator franšize i tako otvoriti ovakav centar u vašem gradu ili kvartu. Mi vam garantiramo klijente i povrat uloženih sredstava unutar godine dana. Možda je vrijeme da i vi postanete dio uspješne Body Creator obitelji. Za kupnju franšize obratite se na info@bodycreator.com