NOVO - Autotrans i Crno Jaje pripremili su za Vas neviđenu ponudu! Povratne autobusne karte Zagreb - Malinska, Njivice ili Baška već od 106 kn! Karta vrijedi za 1 osobu i polaske od PON do ČET!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu!!! Polazak je u 19:15 sati isključivo iz Zagreba te je ograničen od ponedjeljka do četvrtka te se isključivo tim danima može realizirati, povratak nije ograničen. Povratna karta vrijedi isključivo za ovu liniju i vrijedi 90 dana. Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 20.08.'16.!

Ponuda uključuje: Autotrans - autobusna povratna karta Zagreb-Malinska, Njivice  ili Baška do 20.08.2016. već od 106 kn!!!


Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1) Povratna karta Zagreb - Malinska za 106 kn!

Opcija 2) Povratna karta Zagreb- Njivice za 106 kn!

Opcija 3) Povratna karta Zagreb- Baška za 116 kn!


Cijena uključuje: povratnu autobusnu kartu na relaciji Zagreb - Malinska , Njivice ili Baška  s uključenom rezervacijom mjesta pri polasku, na povratku potrebno napraviti rezervaciju na prodajnom mjestu Autotransa u Malinskoj ( EL-PI SHOP) ili Primaturista u Baškoj, Njivice: Klub Tours Njivice..Polazak je u  19:15 sati iz Zagreba te je ograničen od ponedjeljka do četvrtka te se isključivo tim danima može realizirati, povratak nije ograničen.

Povratna karta vrijedi isključivo za ovu liniju i vrijedi 90 dana.


Kupon vrijedi za 1 povratnu kartu.

Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona, može se kupiti na poklon

Ponuda vrijedi isključivo za polaske iz Zagreba od ponedjeljka do četvrtka.

Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 20.08.2016.

Obavezna zamjena kupona za autobusnu kartu minimalno 72 h prije polaska u poslovnici Autotransa koja se nalazi na Autobusnom kolodvoru Zagreb (Avenija Marina Držića 4.) 

Radno vrijeme poslovnice za zamjenu kupona: 

radnim danom 07.00h - 20.00h, 

subotom 07.00h - 20.00h , 

te nedjeljom 07.00h -20.00 h


Sve informacije na telefon 01/ 615 6550, te na e-mail: zagreb@autotrans.hr


O Autotransu

Autotrans grupa, koju čine Autotrans d.o.o., App Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet Slunj, Dalmacija bus i u Njemačkoj Pan Alpen Adria, djeluje na tržištu gotovo 70 godina te održava više od 500 autobusnih linija u  domaćem i međunarodnom prijevozu. Vozni park s više od 480 autobusa, 20 autobusnih kolodvora i terminala, te mreža od 80 prodajnih mjesta, čine Autotrans grupu jednim od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj i na području istočne Europe. Nadalje, Autotrans grupa jedini je prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines

Sigurnost, kvaliteta i udobnost autobusa, kontinuirana komunikacija s putnicima, digitalizacija prodaje karata, kao i brojne komercijalne povlastice i pogodnosti, osnova su postojanosti brenda. 

Sve navedene napore prepoznali su i hrvatski potrošači te su,  prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, proglasili Autotrans najboljim međunarodnim autobusnim prijevoznikom kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete.