Provedite srpanj u Opatiji! 2 noćenja na bazi buffet polupansiona, u dvokrevetnoj sobi u Smart Selection hotelu Imperial 3*, piće uz večeru (šankomat), 1 x kava i kolač, sve za dvoje po super cijeni!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u ljetnom ruhu prelijepe Opatije! Ponuda se može iskoristiti isključivo 03.-14.07.'16.! 1 dijete do 6 godina na osnovnom krevetu sa roditeljima ima 100 % popusta!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi u Smart Selection hotelu Imperial 3* + piće uz večeru (šankomat), 1 x kava i kolač (jednom u tijeku boravka), sve za dvije osobe.


Dodatne pogodnosti: besplatan Wi-Fi.

Check in: nakon 14:00, Check out: do 11:00.

Napomene za djecu: 1 dijete do 6 godina na osnovnom krevetu sa roditeljima ima 100 % popusta; 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju uz nadoplatu 200,00 kn dnevno (plaćanje na receciji), stariji od 12 godina na pomoćnom ležaju uz nadoplatu 250,00 kn dnevno (plaćanje na recepciji). Pomoćni ležaj dostupan je isključivo na upit.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

Smart Selection Hotel Imperial (3*) u Opatiji utjelovljuje prošlost grada kao turističke destinacije. Ovaj povijesni objekt izgrađen je 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskog prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Imperial je izgrađen u secesijskom stilu, a njegova prekrasna arhitektura izdržala je test vremena.

Hotel danas ima 127 soba s visokim stropovima i stilskim namještajem. S prostorijama za sastanke i bankete, te jedinstvenom Zlatnom dvoranom, Smart Selection Hotel Imperial udovoljit će svim vašim poslovnim i osobnim potrebama, uključujući proslave vjenčanja. 

Povijesni hotel Imperial nalazi se na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.


Smart Selection Hotel Imperial – Opatija: osjetite dah prošlosti boraveći u drugom najstarijem hotelu na Jadranu!