Krstarenje na ruti Omišalj - Cres - Mali Lošinj - Molat - Zadar - Rab - Krk - Omišalj uz smještaj u klimatiziranim kabinama broda Linda uz 7 punih pansiona za samo 2999 kn/osoba! Polazak 21.08.'16.!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka kabina je klimatizirana, ima wc i tuš kabinu! Termin 21.08.16. do 28.08.16.!


Ponuda uključuje: 

krstarenje brodom Linda na ruti Omišalj - Cres - Mali Lošinj - Molat - Zadar - Rab - Krk - Omišalj, smještaj u dvokrevetnim kabinama, na bazi 7 punih pansiona, polazak iz luke Omišalj 21.08.16., za 1 osobu. 

Svaka kabina je klimatizirana, ima wc i tuš kabinu.

Termin 21.08.16. do 28.08.16. GARANTIRAN POLAZAK!

Za realizaciju je potrebno 20 osoba.

Kuponi se ne mogu spajati. 

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po kupnji kupona na broj 098/1698 608 ili e-mailom brodlinda@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Brod Linda dug je 31 metar i širok 6 metara. Na brodu ima 15 kabina za goste i 5 za članove posade. 

Sve kabine imaju wc, tuš i klima uređaj. Kabine se nalaze na palubi broda i ispod palube broda. Većina kabina je dvokrevetna, postoji 1 kabina za 3 osobe s bračnim krevetom i odvojenim pomoćnim krevetom te 1 kabina za 1 osobu. Kabine se čiste svaki dan. 

Brod Linda ima veliki unutarnji salon i vanjski salon gdje možete živati u prekrasnom pogledu i vrhunskim gastro delijama. Tu su i dvije sunčane palube opremljene ležaljkama. 

O ruti Omišalj - Cres - Mali Lošinj - Molat - Zadar - Rab - Krk - Omišalj

Mjesto polaska je prekrasni Omišalj na otoku Krku, grad-spomenik, bogat kulturno-povijesnim znamenitostima. Kreće se na krstarenje prema otoku Cresu. Obala otoka je razvedena, obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama na svom zapadnom i južnom dijelu, dok su sjeverni i istočni dio ovjenčani strmim i surovim stijenama. 

Nakon posjeta Cresu nastavljate prema Malom Lošinju i Lošinjskom arhipelagu. Čarobno je to mjesto koje će vas zavesti svim svojim atributima - mirisima, okusima, zvucima i očuvanim prirodnim ljepotama. Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je s južne strane lošinjskog zaljeva te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte. 

Nastavljamo prema ootoku Molat. Otok je pokriven makijom, a u posljednje vrijeme se pošumljava primorskim borom. Sjeveroistočna je obala Molata razvedenija i niska, dok je jugozapadna strma. Molat ima lijepe plaže i uvale, a otočna su pristaništa Lučina i Jazi.

Posjetiti ćemo i Zadar, grad iznimne 3000-ljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa, grad koji će Vam uvijek iznova ponuditi nešto novo i posve originalno. 

U povratku prema Omišlju upoznati ćete i ljepote Raba, otoka sa 30 pješčanih plaža nazvanim "sretan otok" s mnogim malim slikovitim uvalama, što su turisti iz cijelog svijeta prepoznali prije gotovo 120 godina. 

I na kraju ćete malo bolje upoznati i otok Krk, kojem je zbog njegove osobitosti još u antici dodijeljen naziv 'zlatni otok'.