[OSIJEK] Smršavite garantirano, brzo i bez puno muke uz 3 termo kapusle i 3 infra crvene kapsule te antropometrijsku analizu tijela, u Body Creatoru Osijek i čak 77% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezadovoljni ste svojom figurom? Uz 6 super efikasnih tretmana u Body Creatoru Osijek brzo skinite neželjene centimetre! Kupon vrijedi do 31.08.2016.!

Ponuda uključuje: Body Creator centar OSIJEK - ljetni "paket aktivnog mršavljenja"

3 x Termo kapsula (aktivno vježbanje), 

3 x Infra crvena kapsula, 

Antropometrijska analiza tijela .


Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.


Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA


Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.


Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Antropometrijska i metabolička analiza tijela traje oko 45 minuta zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!


ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031/411 036 ili mobitel: 091 722 7112, uz KOD i ID kupona po primitku.

Želite pokrenuti vlastiti posao,  a ne prepušteni sami sebi? Možete to učiniti kupnjom Body creator franšize i tako otvoriti ovakav centar u vašem gradu ili kvartu. Mi vam garantiramo klijente i povrat uloženih sredstava unutar godine dana. Možda je vrijeme da i vi postanete dio uspješne Body Creator obitelji. Za kupnju franšize obratite se na info@bodycreator.com