BIH - Uživajte u bicikliranju, raftingu, ribolovu i posjetite Titov bunker u Konjicu uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u predivnoj Vili Sunce na Boračkom jezeru, sve po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor uz prekrasno Boračko jezero! Kupon se može iskoristiti do 15.06.'16.! Kuponi se mogu spajati! Djeca do 6 godina besplatno, djeca 6-12 doplata 50% na licu mjesta.

Ponuda uključuje: 

2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u Villi Sunce na Boračkom jezeru

Kupon se može iskoristiti do 15.06.'16.

Kuponi se mogu spajati!

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: vilasuncebooking@gmail.com ili na br.tel.: +387 61 498 480& te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

Vila Sunce 

Vila Sunce smještena je na Boračkom Jezeru, udaljena svega 300 metara od prve plaže. Locirana je 20 metara iznad rijeke Šištice i pruža nezaboravan pogled na endemske stijene prenjskog masiva. Vila je posebno pogodna za kolektivne odmore i grupne izlete, a nudimo vam i organizaciju velikog broja dodatnih aktivnosti. Nas središnji geografski položaj u pogledu turističkih atrakcija Bosne i Hercegovine je nešto što nas karakterizira kao polaznu i završnu stanicu za mnogobrojne dnevne izlete.

Ukoliko želite nešto uistinu posebno za Vaš odmor odaberite Vilu Sunce i uživajte u cvrkutu ptica, žuboru vode i prirodnom ambijentu uz ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da Vaš boravak učini sto ugodnijim.

Smještaj

Vila raspolaže sa više vrsta smještajnih jedinica. Posjedujemo dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe, koje su idealna solucija kako za parove tako i obiteljske odmore. Svim gostima je na raspolaganju zajednička kuhinja sa frižiderima, posuđem, te svim potrebnim elementima. Također, na raspolaganju je i natkrivena terasa sa 50 sjedećih mjesta, kao i roštilj, sačevi, te bakarni lonac za prave gurmane. U sklopu kompleksa "Vila Sunce" u rekreativno - sportskom pogledu gostima nudimo košarkaški teren, kao i stol za stolni tenis.

Aktivnosti

Rafting

Planinarenje

Kanjoning

Ribolov 

Biciklizam

Posjet Titovom bunkeru u Konjicu

Boračko jezero 

Boračko jezero se smjestilo između planina Prenj, Visočica i Bjelašnica. Omiljeno je izletište i odmaralište domaćih i stranih turista. Od Konjica je udaljeno 20km, s dobro označenim putokazima, Boračko jezero je prirodno planinsko jezero, prijatno za kupanje, odmor i rekreaciju. Raj za lovce i ribolovce.

Boračko jezero dobija vodu od Boračkog potoka i brojnih okolnih izvora, kojih ima i po dnu jezera. Iz jezera ističe Šištica, koja se poslije kratkog toka klisurom dugom 6 km i dubokom 60m ruši 30m visokim vodopadom u rijeku Neretvu.