PodržimoNaše

[SPLIT 3 LOKACIJE] SUPER PAKET! Anticelulitni paket od 30 tretmana mršavljenja u Centrima Maja i Mia uz čak 86% popusta! Newsletter pretplatnici - extra popust od 300 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Centar zdravlja i ljepote Maja i Centar Mia u akciji!!! Iskoristite svoj kupon na čak 3 lokacije u Splitu uz čak 86% popusta i extra popust od 300 kn našim newsletter pretplatnicima! Ponudu možete iskoristiti do čak 31.08.'16.!

Ponuda uključuje: anticelulitni paket 30 tretmana mršavljenja, u Centru zdravlja i ljepote Maja i Centrima Mia; na 3 lokacije u Splitu!


Cijena uključuje: 

5 tretmana radiofrekvencije (20 minuta), 

5 kriolipoliza (20 minuta), 

5 vakumskih drenaža (20 minuta), 

5 limfnih drenaža (20 minuta), 

5 ručnih anticelulitnih masaža (20 minuta), 

5 termodeka (20 minuta).


Newsletter popust od 300 kn!

Kupon vrijedi za 1 osobu.

Kupon vrijedi do 31.08.'16./ do tog termina je bitno doći na prvi tretman!!!

Saloni svi rade od 8 do 21h te sub od 8 do 18h.

Jedna osoba može kupiti neograničeni broj kupona.

Adresa korištenja kupona na 3 lokacije u Splitu: Centar Maja Mažuranićevo šetalište 14, Split; Centar Mia, Šibenska 27 i Centar Mia, Fra bonina 6.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina minimalno 3 dana ranije na br.tel.: 099/4444 162, uz KOD i ID kupona po primitku. 

RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efikasno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože


Tretman RF tijela:

Radiofrekvencijom se postiže

- podizanje i učvršćivanje stražnjice

- smanjivanje opsega trbuha

- smanjivanje i uklanjanje celulita

- smanjivanje masnih nakupina

- dreniranje viška tekućine nakupljene zbog nepravilnog protoka limfe


KRIOLIPOLIZA ili proces "smrzvanje masnih stanica" dovodi do uništenja masnih stanica uz pomoć sonde koja hladi.


Tretman kriolipolize

    Kriopolizu, metodu zamrzavanja masnih stanica, prije dvije godine osmislili su dvojica američkih liječnika, Dieter Manstein i R. Rox Anderson, te izazvali pravu estetsku revoluciju. Novi cool specijalac u topljenju sala tom metodom zove se Cryodin Supreme i, kombiniranjem kriolipolize i rf tijela.

   Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne stanice bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno izbacuju. Nema bola, nema anestezije, igli niti dugog perijoda oporavka. 

   Efekat tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 3 centimetra nakon jednosatnog tretmana). Oko 7 milijardi stanica biva oštećeno uslijed hladnoće (između -5 i 10 stupnjeva celzijusa), a zatim ih tijelo fizički eliminira.  


Područja tretiranja:

nogu,

predjela struka,

bokova,

leđa,

zadnjice,

nadtkoljenice,

nogu.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


Vakumska drenaža
Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 


Anticelulitna masaža:

- djeluje na kritične zone

- pospješuje se cirkulacija i izmjena tvari

- ubrzava se metabolizam i protok limfe

- izbacuju se štetne tvari i masne stanice iz organizma

- celulit znatno manje vidljiv

- koža je napetija i zdravija


TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.