VIKEND U BUDIMPEŠTI!!! Nezaboravan vikend u Budimpešti uz prijevoz autobusom iz Zagreba, Rijeke i Karlovca, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* za samo 395 kn! Izaberite između 3 termina polaska!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite termina polaska! Polazak iz Rijeke u 02:30 sati, mogućnost ukrcaja putnika i u Karlovcu oko 04:00 sati, te iz Zagreba u 05:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506)!

Ponuda uključuje: Vikend u BUDIMPEŠTI - 2 dana / 1 noćenje uz hotel 4**** za 395 kn!!! 


Izaberite između 3 opcije datuma: 

Opcija 1) 16.-17.07. za 395 kn RASPRODANO!!!

Opcija 2) 05.-06.08. za 395 kn RASPRODANO!!!

Opcija 3) 27.-28.08. za 395 kn


Cijena uključuje: prijevoz autobusom prema programu putovanja, 1 noćenje s doručkom (švedski stol) u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*, razgledi prema programu, turističkog pratitelja tijekom cijelog puta, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje: vožnja brodom po Dunavu 10 €, večera u čardi uz folklorni program 25 €, ručak na Balatonu 12 € (turistički menu), putno osiguranje, osiguranje od otkaza 2,75% od ukupne cijene aranžmana, min premija iznosi 50 kn - može se ugovoriti i uplatiti prilikom prve uplate.  


Doplate: smještaj u jednokrevetnoj sobi 150 kn. 

Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje. 

Kupon vrijedi za 1 osobu.

ODMAH nakon kupnje kupona provjeriti slobodne termine u agenciji na br.tel.: 01/4825-045, a po primitku kupona obavezna rezervacija sa KOD-om i ID-em sa kupona na e-mail: info@calypsozagreb.com (minimalno 7 dana prije putovanja).

Program putovanja: 

1. Dan  Rijeka / Karlovac / Zagreb – BUDIMPEŠTA 

Polazak  iz Rijeke u 02:30 sata (peroni Jelačićev trg), mogućnost ukrcaja putnika (prethodna najava agenciji) u Karlovcu oko 04:00 sati (naplatne kućice), iz Zagreba u 05:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Očekivani dolazak u Budimpeštu oko 10:00 h, po dolasku slijedi panoramski razgled grada autobusom i šetnja pješačkom zonom ulice Vaci i središtem grada. Slobodno vrijeme za osobne programe i kupovinu mađarskih suvenira: rakije Palinke i ljutih crvenih papričica – simbola Čarde i Mađarske.

Svakako ostavite vremena za kavicu i kolače u poznatoj slastičarnici Gerbeaud. U 14:00 sati odlazak u hotel. Smještaj u sobe i kraći odmor. U 15:00 h slijedi razgled grada – BUDIM: Kraljevska palača – crkva sv. Matijaša – Ribarska tvrđava – brdo Gellért sa spomenikom Slobode i Citadelom, PEŠTA: Parlament – bazilike sv. Stjepana – sinagoga – Trg heroja s Milenijskim spomenikom i kipom anđela Gabrijela – avenije Andrassy – Opera – gradski park – mostovi na Dunavu. Slobodna večer za osobne programe. Predlažemo odlazak na jednosatnu vožnju Dunavom (uz doplatu), prelijepo je vidjeti grad s rijeke vozeći se ispod poznatih budimpeštanskih mostova, a nakon vožnje predlažemo odlazak u čardu uz tradicionalnu mađarsku večeru, folklorni program i glazbu (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN  BUDIMPEŠTA – jezero BALATON / SIOFOK – Zagreb / Karlovac  / Rijeka      doručak

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju ili dodatne posjete muzejima. U 14:00 h odlazak iz Budimpešte uz zaustavljanje uz obalu “mađarskog mora” – jezera Balaton. Šetnja uz jezero i razgled živopisnog Siofoka, najvećeg grada i turističkog centra. Slobodno vrijeme za ručak (uz doplatu) ili shopping “špeceraja” u obližnjem diskontu,  još uvijek je jeftiniji nego kod nas. Povratak prema Hrvatskoj, te dolazak u Zagreb/Rijeku u  kasnim večernjim satima.