PodržimoNaše

[SPLIT] NOVO NA TRŽIŠTU! 3 tretmana multifunkcionalnog aparata za oblikovanje tijela VelaSlim UltraShape 4 u 1 u Beauty centru Anđela na 2 lokacije uz 77% popusta + Newsletter popust 100kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BEAUTY CENTAR "ANĐELA" - 1. je u Splitu, te 2. na području Hrvatske predstavio - uređaj najnovije generacije za oblikovanje i učvršćivanje tijela ULTRASHAPE, koji koriste i mnoge poznate svjetske i domaće zvijezde! VelaSlim tehnologija (vakum + radiofrekvencija + infracrvene zrake + vakum roler)! Kupon vrijedi do 01.06.'16.!


Ponuda uključuje: Beauty centar Anđela, 2 lokacije - Žnjanski blizanci i Fregata.


Paket VelaSlim uključuje: 3 tretmana multifunkcionalnog aparata za oblikovanje tijela VelaSlim UltraShape 4 u 1.


UltraShape 4 u 1: 

radiovalovi, 

infracrvena svjetlost s vakumom, 

sonda s vakum rolerom  i 

masaža mehaničkim valjcima.


Kupon vrijedi za 1 osobu

Kupon vrijedi do 31.08.2016.

Adresa: COMSETIC STUDIO NO.1 Ruđera Boškovića 7 (Fregata) i COSMETIC STUDIO NO.2 Makarska 2 (Žnjanski blizanci)

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera na br.tel: NO.1 - 021/ 312 789 NO.2-021/ 320 653 ili na br.mobitela  091 253 53 60 uz KOD i ID kupona po primitku

Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

VELASLIM 

BEAUTY CENTAR "ANĐELA" - prvi je u Splitu, te drugi na području Hrvatske predstavio ULTRASHAPE. To je uređaj najnovije generacije za oblikovanje i učvršćivanje tijela, čije sposobnosti koriste i mnoge poznate svjetske i domaće zvijezde.

Za ULTRASHAPE sistem je znanstveno potvrđeno da cilja i selektivno uništava samo masne stanice, ostavljajući kritične okolne strukture kao što su krvne žile živci i vezno tkivo netaknutima.

Radi na principu moderne Elos tehnologije te istodobno kombinira 4 različite tehnike (radiovalove, infracrvenu svijetlost s vakumom i masažom mehaničkim valjcima). Sonda s vakum-rolerom, prilikom aplikacije na tijelo doslovno kotrljajući razbija masne i celulitne naslage, oblikuje i učvršćuje tijelo, IR potiče cirkulaciju, a RV razbija najtvrdokorniji celulit i potiče obnovu kolagena u koži.

U Beauty centru "Anđela" No.2 (Žnjan) prije ULTRA SHAPE tretmana radimo lasersku kavitaciju te završavamo tretman LIPOLASEROM. 

LASERSKA KAVITACIJA precizno odstranjuje lokalne masne naslage, dok se završno lipolaserom topi masno tkivo uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake.