[SLOVENIJA] Wellness odmor u hotelu Čateški dvorec***! 3 dana/2 noćenja, na bazi Polupansiona, korištenje hotelske saune uz 2 cjelodnevne karte za Terme Čatež...za 2 osobe uz do 61% popusta!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaša potraga za idealnim wellness odmorom započinje ovdje, i to odabirom ove ponude! Uživajte u bogatom paketu kroz tjednu ili vikend opciju za 2 osobe uz piće dobrodošlice te korištenje hotelske saune! Dijete do 4 godine u krevetu s roditeljima GRATIS!

Uz pravi slovenski doručak i ukusnu tradicionalnu večeru, očekuje Vas i kupanje u poznatim Termama Čatež, i naravno, uživanje u prekrasnoj slovenskoj prirodi!


Ponuda uključuje: 

Smještaj za 2 osobe u hotelu Čateški dvorec, u Sloveniji - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi; 

2 cjelodnevne karte za bazenski kompleks Termi Čatež; 

korištenje hotelske saune i Interneta; 

piće dobrodošlice.


Prije nego što pritisnete KUPI, izaberite opciju:

Opcija 1: TJEDNA OPCIJA za 2 osobe

Opcija 2: VIKEND OPCIJA za 2 osobe


Check in: od 14h. Check out: do 10h. Gosti se na dan dolaska u hotel moraju prijaviti do 19h. Ukoliko kasne, moraju o istom obavijestiti hotel, inače će se njihov nedolazak smatrati otkazanom rezervacijom.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po kupnji kupona na e-mail: mercur.turist@siol.net ili telefon: 00386 7 499 48 70, te potvrdu uz KOD i ID kupona po primitku.

Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice i kupona!

Udaljenost od Zagreba: 40-ak km
Udaljenost od Termi Čatež: 2km

Hotel ima 24 moderne sobe i 4 luksuzna apartmana.

Vrhunski opremljene i klimatizirane sobe: udobni kreveti, radni stolić s foteljom, kupaonica s tušem, besplatan Internet i parking, TV.

Svakako posjetite ušće Krke i Save u blizini, predivan kraj i dobra prilika za odlične fotografije!

Pronađite vremena i za posjet Kostanjevici na Krki, grad kojeg mnogi nazivaju slovenskom Venecijom!