ŠIBENIK - ljetujte u centru grada! 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Jadran uz Voucher od 100 kn za konzumaciju u restoranu Jadran, po super cijeni! Kupon vrijedi od 03.07. do 31.07.'16.!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Kupon vrijedi od 03.07. do 31.07.'16.! Potražite našu super ponudu te posjetite Roški slap, manastir Krka i Burnum pri NP Krka uz popust od 40%!


Ponuda uključuje:  3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Jadran u Šibeniku


Cijena uključuje:

3 noćenja s doručkom za 2 osobe, 

boravišnu pristojbu za 2 osobe, 

jedan poklon voucher za konzumaciju u restoranu Jadran u vrijednosti 100 kn


Dok ste u Šibeniku posjetite i Roški slap, manastir Krka i Burnum pri NP Krka uz čak 40% popusta na ulaznice! Ponudu pogledajte ovdje.

Kuponi se mogu spajati!

Kupon vrijedi za 2 osobe.

Doplate: Nadoplata za korištenje parkinga za goste: 25kn/danu.

Obavezno ponijeti kupon sa sobom pri dolasku u hotel.

Kupon vrijedi isključivo za termin 03.07.-31.07.'16.

Obavezna prethodna ( prije kupnje kupona ) rezervacija i provjera željenog termina a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: recepcija-jadran@rivijera.hr  ili telefon: (00385) 22 242 009.

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

370 godina nakon što su je hrabri Šibenčani podigli u samo dva mjeseca da bi zaštitili svoje postojanje, Tvrđava Barone, u suvremenom ruhu, 29. siječnja 2016. otvorila je svoja vrata uz spektakularan light show! 

Na brdu Vidakuša, 80 metara nad gradom, još u davnoj 1646. godini smjestila se tvrđava Barone. S trima ostalima šibenskim tvrđavama čini jedinstven obrambeni sustav grada Šibenika koji je stoljećima odolijevao neprijateljima grada, a danas predstavlja iznimnu spomeničku vrijednost prepoznatu diljem Europe.

Nakon 370 godina suvremenim se jezikom prepričava zaboravljena priča o obrani grada. Oživjeli smo likove, zvukove i prizore jednog od najpresudnijih trenutaka u povijesti Šibenika. Zakoračite u proširenu stvarnost i doživite sedamnaestoljetnu bitku za Grad preko vaših pametnih uređaja ili AR naočala.

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire.