Ljeto uz Crno Jaje i Terme Lendava!!! Dođite u Terme Lendava i uživajte u Hotelu Lipa*** uz 2 polupansiona za 2, kupanje, saunu, animatore..za samo 1047kn! Kupon vrijedi do 04.09.16.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Termama koje su jedinstvene po svojoj ljekovitoj parafinskoj vodi, u Hotelu Lipa*** uz cjelodnevni bazen i mogućnost noćnog kupanja, živu glazbu...

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi u hotelu Lipa ***, 

neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi; 

mogućnost cjelodnevnog kupanja na dan odlaska; 

1 x ulazak u hotelski svijet sauna (10 - 14 h); 

noćno kupanje petkom i subotom; 

korištenje ogrtača; 

večer uz živu glazbu utorkom i petkom; 

animacijski program; 

besplatno parkirno mjesto.

Napomene za djecu: djeca do 2 godine gratis; djeca sa dvije odrasle osobe u sobi od 2 do 12 godina plaćaju 6 eura po danu (polupansion i kupanje)(plaćanje na licu mjesta)(maximalno 2 djece); djeca od 12 do 15 godina imaju 30 % popusta.

Kupon se može iskoristiti od 01.07.16. do 04.09.16.

Kupon vrijedi od nedjelje do petka.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 577 44 00 ili e-mail: info@terme-lendava.si, uz KOD kupona po primitku.

Usred vinorodnih brežuljaka s vrhunskim vinima koja predstavljaju dio kulinarske ponude nalaze se Terme Lendava. Njihova je posebnost jedinstvena parafinska termalna voda koja ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava, a terme imaju tradiciju olakšavanja reumatskih oboljenja, zato su omiljene među starijim posjetiteljima. I zbog termalne vode i zbog obilja mogućnosti aktivnog odmora, terme često posjećuju rekreativni i profesionalni sportaši. Zdrav duh u zdravom tijelu moto je terma koji slijede i zaposlenici i gosti.

Hotel Lipa

Hotel Lipa srednje je veliki hotel s 120 soba i poslovično gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Osobni odnos osoblja stvara opušteno ozračje za odmor s obitelji ili udvoje. Lipa je i hotel pogodan za bicikliste i pješake, a u njegovoj okolici uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. Posebnost Terma Lendava je njihova termalna parafinska voda kakve nema nigdje drugdje u Europi. Gosti hotela njezine učinke mogu isprobati u bazenima ili uz zdravstvene i wellness usluge te kozmetiku na njezinoj osnovi.

Lendavske toplice s parafinskom termomineralnom vodom

Lendavske toplice poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava. Kupanje u njoj omiljeno je među starijima i sportašima koji aktivnost na otvorenom završavaju u zagrljaju te jedinstvene parafinske vode. Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom. Kupanje je moguće u vanjskim ili unutarnjim bazenima.

Plivanje na duge pruge

U vodenom parku Terma Lendava na više od 1.800 m2 vodenih površina proteže se osam bazena različitih oblika i veličina: zimsko ljetni bazen, termalni bazen "grozd", olimpijski bazen s toboganom i daskom za spuštanje, dječji bazen te unutarnji bazeni. Aktivnim vodenim doživljajima pridonose vodeni efekti, brza rijeka, podvodne masaže, gejzir i vodeni slap. Petkom i subotom moguće je noćno kupanje.