[TERME PTUJ] Doživite rimsku raskoš!!! 2 ili 3 polupansiona u economy sobi u Grand Hotelu Primus 4*, ulaz u bazene, kava, neograničeno kupanje...za dvoje i uz 55% popusta!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km sjeverno od Zagreba! Djeca do 2 godine GRATIS! Kupon se može iskoristiti od 08.07.16. do 21.08.16.!

Uživanje u stilu Rimljana!

Grand Hotel Primus**** je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom.

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje za 2 osobe: 

2 polupansiona u economy sobi sa francuskim krevetom ili dvokrevetnoj sobi (ovisno o raspoloživosti), neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); 2 x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku, korištenje ogrtača za kupanje, besplatan internet u sobi, cjelodnevno kupanje na dan odlaska, svaki dan 1 x kava ili čaj; animacijski program; besplatan parking, besplatan internet.


Ponuda 2 uključuje za 2 osobe: 

3 polupansiona u economy sobi sa francuskim krevetom ili dvokrevetnoj sobi (ovisno o raspoloživosti), neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); 2 x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku, korištenje ogrtača za kupanje, besplatan internet u sobi, cjelodnevno kupanje na dan odlaska, svaki dan 1 x kava ili čaj; animacijski program; besplatan parking, besplatan internet.


Za korištenje navedenog kupona kupac se mora ODMAH nakon kupnje javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: rezervacije@terme-ptuj.si.

Kupon vrijedi od nedjelje do petka!

Doplata za vikend i 14.08.16. iznosi 4 eura po osobi i noćenju i plaća se na licu mjesta!

Napomene za djecu: djeca do 2 godine gratis; dijete od 2 do 12 godina plaćaju za polupansion i kupanje 12 eura dnevno (plaćanje na licu mjesta); djeca od 12 do 15 godina imaju 30 % popusta (plaćanje na licu mjesta).

Kupon se može iskoristiti od 08.07.16. do 21.08.16.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora ODMAH nakon kupnje javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: rezervacije@terme-ptuj.si.

Dodir bogate rimske povijesti grada može se osjetiti na svakom koraku – gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili uživajući u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost.

Drugom tipu onih koji znaju uživati namijenjeno je Golf igralište Ptuj. Rimski štih prožima i kongresne usluge. Uz hotel se nalazi veliki termalni vodeni park s olimpijskim bazenom za male i velike uživatelje.

Hedonizam na svakom koraku - Terme Ptuj pružaju bezbrižno uživanje kakvo su poznavali bogati Rimljani! U velikom vodenom parku nalaze se vodene atrakcije vrijedne koloseuma! 

Raskošni Wellness center pruža raznolike tematske kupelji i masaže.


Sobe

Grand Hotel Primus ima 119 klimatiziranih i udobno opremljenih soba, među njima su tri luksuzna apartmana. Sve sobe imaju kupaonicu sa sušilom za kosu, kupaćim ogrtačem i ručnicima, kabelsku LCD TV, priključak na Internet, telefon, sef i mini bar.

Wellness - vrhunsko opuštanje u stilu antičkog Rima

Wellness centar Valens Augusta u Grand Hotelu Primus moderan je wellness izgrađen u rimskom stilu s bogatom ponudom njege lica i tijela.

Na raspolaganju su finska sauna s kromoterapijom, ekstremna finska sauna, aroma sauna, blatna sauna, solna sauna, whirpool s termalnom vodom i bazen za hlađenje. A rimska VIP sauna, po imenu Antioos namijenjena je svima koji žele malo više privatnosti.

U Wellness centru možete uživati u ova 3 svijeta:

Imperium dobrog osjećanja,
termalne kupelji i saune Flavia,
bazeni Vespasianus.


Ptuj je najstariji slovenski grad u kojem se duh antičkih Rimljana može osjetiti i danas. Već u doba Rima Ptuj se razvio u izuzetno važno trgovačko, carinsko i upravno središte.

Grad Ptuj poznat je po termalnim izvorima, bogatom kulturnom i povijesnom naslijeđu te zabavnom noćnom životu.