[SLOVENIJA -TERME 3000] Spakirajte se i pravac na odmor! Neograničeno kupanje u bazenima s toboganima, korištenje saune uz 3 polupansiona u Hotelu Termal**** za 2 osobe i za samo 1878 kuna!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u komfornom smještaju u Hotelu Termal**** u Termama 3000 u Moravskim Toplicama! Ljeti ništa ne godi više od osvježavajućeg skoka u bazen, zato si priuštite odmor u vodenom raju koji osim mnogobrojnih atrakcija u vodi donosi razigranu animaciju za djecu, bezbroj doživljaja u okolici i izvornu lokalnu kuhinj!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 polupansiona u dvokrevetnoj sobi u hotelu Termal ****; 

neograničeno kupanje u bazenima hotela Termal (obnovljeni u 2015.); 

neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (gdje rade tobogani cijelu godinu); 

korištenje ogrtača; 

besplatni internet u predvorju hotela; 

besplatni parking.


Bogat animacijski program za djecu!

Napomene za djecu sa dvoje odraslih u sobi sa polupansionom i kupanjem: djeca do 2 godine gratis; djeca od 2 do 12 godina plaćaju 7 eura po danu; djeca od 12 do 15 godina imaju 30 % na sniženu cijenu. (PLAĆA SE NA RECEPCIJI!)

Kupon vrijedi od nedjelje do petka.

Nadoplata za vikende je 3 eura po osobi i noćenju na licu mjesta!

Kupon se može iskoristiti isključivo od 08.07.16. do 21.08.16.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina je: +386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: info@terme3000.si

Hotel Termal**** namijenjen je gostima koji se žele na odmoru odmoriti i učiniti nešto za svoje zdravlje. U hotelu su cijenjeni mir i tišina, zato je hotelsko ozračje i raspoloženje u 136 soba opuštajuće i umirujuće. Sve sobe su renovirane u 2014. godini. 

Hotel pruža brojne vježbe u vodi i programe za očuvanje zdravlja i dobrog raspoloženja.

Opuštanje iz dubina Panonskoga mora: Gostima Hotela Termal na raspolaganju jewellnes center Thermalium u kojemu miriše po Prekmurju. Posebnost wellnessa su usluge na osnovi crne termomineralne vode i prekmurskog bilja.

Vodeni park Terma 3000 - Moravskih Toplica obuhvaća doživljajni bazenski kompleks Terme 3000 i unutarnje i vanjske bazene hotela. Gostima i posjetiteljima na raspolaganju je ukupno čak 30 vanjskih i unutarnjih bazena s crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. Crna termomineralna voda iz Terma 3000 - Moravskih Toplica blagotvorno utječe na kožu, a istraživanja su dokazala i njezino djelovanje u smislu olakšavanja reumatskih i drugih tegoba.
Najviša točka bazenskoga kompleksa Terme 3000 je 22-metarski toranj s više tobogana. Dulje spustove omogućuju tobogani dužine 170 i 140 metara s vizualnim i zvučnim efektima. 

  

Kako do nas?

Ako krećete iz Zagreba, do nas možete doći, bez vinjete, preko Čakovca, Murskog Središča, u pravcu Murske Sobote tj. magistralnim putem do Murske Sobote.

Okolica

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu.

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan.

Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.