TOSKANA - ljetnji odmor u Bosco Lazzeroni apartmanima! Izaberite između 3, 5 ili 7 noćenja uz bocu vina i jednu buffet večeru te korištenje bazena, sve za 1 osobu uz popuste do 55%!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Bosco Lazzeroni, romantično utočište pokraj srednjovjekovnog sela Montaione! Kupon vrijedi za 1 osobu. Kupon vrijedi do 31.10.2016.!

Ponuda uključuje: odmor za 1 osobu u Toskani uz smještaj u Bosco Lazzeroni apartmanima pokraj srednjovjekovnog grada Montaione u Italiji

Prije kupnje izaberite: 

Opcija 1: 3 noćenja u apartmanu, boca vina, 1 buffet večera, korištenje bazena i teniskih terena, wifi

Opcija 2: 5 noćenja u apartmanu, boca vina, 1 buffet večera, korištenje bazena i teniskih terena, wifi

Opcija 3: 7 noćenja u apartmanu, boca vina, 1 buffet večera, korištenje bazena i teniskih terena, wifi


Kupon vrijedi za 1 osobu 

Obavezne nadoplate: Finalno čišćenje nije uključeno u cijenu i naplaćuje se 10 € na licu mjesta, boravišna pristojba iznosi 1 €/osoba/dan

Moguće nadoplate: dodatna odrasla osoba 15 € po osobi/noć, dijete 10 € po djetetu/noć 

Smještajni kapaciteti ovise o apartmanu, od 2 do 8 osoba.

Kupon vrijedi do 31.10.2016.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona te potvrda rezervacije ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail: turismo@poderitognetti.it  uz KOD i ID kupona po primitku. 

Bosco Lazzeroni 

Nekadašnja srednjovjekovna stražarnica te dom seljaka i utočište od razbojnika - Bosco Lazzeroni očuvala je svoju jedinstvenost i danas. Šarmantna u roza fasada u ugodnom je kontrastu s prekrasnim zelenim parkom koji ga okružuje.

Pretvorena je u 5 komforno i udobno uređenih apartmana, uključujući i jedan posebno velikim i zauzima cijelo potkrovlje.

Smještena na mirnom mjestu, oko 5 kilometara udaljenom od Montaione, Bosco Lazzeroni dio je Azienda Agricola Il Sapito kompleksa. Okružen je hrastovom šumom, kestenima, mediteranskim raslinjem, vinogradima, maslinicima, ribolovnim barma, a tu je i restoran Il Brigantea te druga seoska kuća Il Sapito.

Veliki sjenoviti park s borovom šumom i starim hrastovima, vodi na bazen za odrasle i djecu, teniski teren i dječje igralište.

Nudimo različite vrste smještaja za obitelji, parove, grupe prijatelja i ljubitelje dobre hrane i vina, prirode i umjetnosti, glazbe i tišine.

Izvrsna lokacija, između Firenze, Siene i Pise, čini Bosco Lazzeroni idealnom bazom za izlete po cijeloj Toskani.