[ZADAR] Ljeto u prekrasnom Sukošanu!!! 2 noćenja ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Levant već od 840 kn! Djeca do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 30.09.2016.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Komforan Hotel Levant u Sukošanu, blizu prekrasne plaže i marine Dalmacija, poziva Vas na odmor za dvoje uz do čak 49% popusta! Besplatan i dozvoljen dolazak s kućnim ljubimcima!

Ponuda uključuje: odabir između dvije opcije u Hotelu Levant u Sukošanu


Opcija 1: 3 dana /2 noćenja s doručkom za dvije osobe. 

Opcija 2: 8 dana /7 noćenja s doručkom za dvije osobe.  

Na raspolaganju gostima: besplatan natkriveni parking, bazen, restoran i wireless. 

Za djecu do 5 godina boravak s roditeljima gratis.  

Besplatan i dozvoljen dolazak s kućnim ljubimcima.  

Kupon vrijedi do 30.09.2016. 

Prije kupnje kupona provjerite dostupnost željenog termina i napravite predrezervaciju na tel: 091 886 58 58, a ODMAH nakon kupnje obavezna potvrda iste uz KOD i ID kupona po primitku. 

Hortel Levant nalazi se 12 kilometara jugoistočno od Zadra. Smješten je uz Jadransku magistralu u mjestu Sukošan. U neposrednoj blizini nalazi se marina Dalmacija.

U blizini su Vam dostupni mnogi turistički sadržaji. Neki od njih su rafting, planinarenje, ronjenje, nacionalni parkovi Kornati i Paklenica, Zadar, biciklističke ture i mnogi drugi.

Hortel Levant raspolaže sa četverokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima toalet, a četverokrevetne sobe i hladnjak.  

U neposrednoj blizini na svega 5 minuta hoda nalazi se i prekrasna plaža sa mnogo zabavnih sadržaja.