STOP CELULITU!!! Isprobajte 5 anticelulitnih ručnih masaža Studia Mask u Zagrebu te se uz super paket uz čak 60% popusta napokon rješite neželjenog celulita!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rješite se celulita brzo i efikasno uz 5 anticelulitnih ručnih masaža u trajanju 30 minuta u Studiu Mask iz Zagreba za samo 159kn!!! Kupon vrijedi do 31.08.2016.!

Ponuda uključuje: paket od 5 anticelulitnih ručnih masaža u trajanju 30 minuta svaka u Studiu Mask.


Kupon vrijedi do 31.08.2016.

ODMAH po kupnji kupona obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 091 340 0025, uz KOD i ID kupona po primitku.


Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”);


Stanje kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože, mi Vam možemo pomoći...


Rezultat dobre masaže mora biti tjelesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je jedan od najstarijih i najjednostavnijih načina liječenja. nOdlično djeluje na naše zdravlje i raspoloženje. Dobro izvedena masaža ne dopire samo pod kožu, ona prodire čak i dublje od mišića i kostiju, ona prodire duboko u Vašu dušu.


 Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.