[PAG] Ljeto provedite u Hotelu Luna 4*! Guštajte uz 2 ili 3 noćenja u prostranoj sobi s pogledom na more, bogati buffet doručak i večeru, piće dobrodošlice...za dvoje uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci Crnog Jaja ostvaruju i pravo na neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena, sauna, parnih kupelji, fitness dvorane! Kupon je iskoristiv od 08.07.16. do 12.07.16.! Jedno dijete do navršenih 7 godina na pomoćnom ležaju GRATIS!


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u prostranoj luksuznoj sobi s pogledom na more + bogati buffet doručak i večera + piće dobrodošlice, sve za 2 osobe.

Ponuda uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u prostranoj luksuznoj sobi s pogledom na more + bogati buffet doručak i večera + piće dobrodošlice, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

neograničeno korištenje prostranog unutarnjeg i vanjskog bazena; 

neograničeno korištenje tri saune (finska, bio i turska) i dvije parne kupelji (parna i revitalizirajuća), te fitness dvorane; 

besplatan parking uz hotel, besplatan WIFI unutar hotela.


Mogućnost upgrade-a u deluxe sobu s pogledom na more i balkonom - ovisno o raspoloživosti uz nadoplatu na licu mjesta 70,00 kn po danu

Kupon vrijedi isključivo za termin od 08.07.16. do 12.07.16.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 091 223 1241 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: sales@luna-hotel.hr, uz KOD i ID kupona.

Na samoj obali, na privatnoj plaži, sa gracioznim i modernim interijerom i širokim pogledom cijelog zaljeva, ovaj luksuzni hotel sa četiri zvjezdice predstavlja mirno utočište tijekom dana koje slijede žive noći.

„Lonely Planet je otok Pag opisao kao „nešto što bi se moglo naći u talijanskom filmu iz 50-tih“ i nije teško prepoznati zbog čega, kada uzmete u obzir svu tu stjenovitu, crvenkasto-smeđu obalu (Pag je blagoslovljen sa najdužom obalom od svih hrvatskih otoka), dramatične „nebo-dodiruje-planine“ vidike i malene zaseoke po cijelom otoku.

Započnite dan sa jutarnjom šetnjom po hotelskoj plaži koja je savršena za uživanje i sunčanje, nakon koje slijedi opuštajuća masaža u wellness & spa centru ili možda uživanje u koktelima na cocktail bar-u. 

Zatim, ako ste za komadić hedonističkog noćnog života po kojem je Hrvatska postala poznata, pronaći ćete sve na brojnim glazbenim festivalima i zabavama uz prekrasan zalazak sunca.

Wellness & Spa

Na površini od 1.200 m2, Insula Salus Wellness & Spa nudi sve što Vam je potrebno da obnovite snagu i povratite energiju. Svi najčišći i najrjeđi proizvodi i usluge uključeni su u ponudu Insula Salus centra. Insula Salus Vas uvodi u očaravajući i zavodljiv svijet zdravlja, bilo da se odlučite na opuštajuću masažu ili cjelovit personalizirani beauty tretman.

Insula Salus inspirana je vodama Jadranskog mora, te je orjentirana na njegove terapeutske kvalitete. Ova mirna oaza nudi sve: od tretmana sa paškom soli, do aromaterapije sa lavandom i smiljem. 

Ukoliko su željni druženja, gosti mogu svratiti u bar po osvježenje ili popiti piće u živoj atmosferi cocktail bara pored vanjskog bazena.

Otok Pag je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati!

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji.  Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park visoke izrazitog  komfora: najmanja soba hotela ima površinu od  30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.



Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte).

Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje, a većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. 


Mjesta za posjetiti na otoku Pagu! 

Lun - botanički vrt s najstarijim stablima maslina na Mediteranu

Lunjski maslinici predstavljaju istinsku oazu mira i jedan od najslikovitijih i najljepših kutaka otoka Paga. Među nebrojenim stablima maslina svojom se jedinstvenošću posebno izdvaja oko 1500 stabala divlje masline - olea oleaster, visokih 5 - 8 m i prsnog promjera 20 - 80 cm.



Ovo područje divlje masline, površine 24 ha, jedino je takve vrste na Jadranu te ima veliku botaničku vrijednost. Zbog svojih je karakteristika 1963. godine zaštićeno i proglašeno botaničkim rezervatom.
Pretpostavlja se da neke masline imaju  i više od dvije tisuće godina.

Antički vodovod - Talijanova buža, Novalja

Jedinstveni antički vodovod, akvedukt, iz 1. stoljeća, u narodu poznat kao Talijanova buža. U prošlosti je napajao Novalju vodom iz novaljskog polja. Ulaz u vodovod nalazi se unutar Gradskog muzeja koji u sebi čuva dio novaljskog kulturnog i etnološkog nasljeđa.

Jeste li znali da se na otoku Pagu još može vidjeti proizvodnja soli starim postupkom isušivanja u manjim glinenastim bazenima u koje se uvodi more?

Paški trokut i UFO misterij 

Samo koji kilometar od Novalje, na vrhu Velo tusto čelo, nalazi se prirodni fenomen, megalitski otisak u kamenu poznat kao „Paški trokut“. Trokut je istokračan, veličine 32 x 32 x 22 metra i ima oblik otiska glačala. Posjet ovom lokalitetu zahtijeva malo spretnosti u hodanju po kamenjaru jer nema utabane staze. Iako fenomen nije do kraja rasvijetljen i istražen, njegov nastanak neki povezuju s pojavom NLO-a nad cijelim paškim područjem u prošlim vremenima.