Uživanje na Bledu! 3 polupansiona u Hotelu Park 4*, neograničeno kupanje u termalnim bazenima, popust za ulaz u saunu, 1 x masaža za oboje... sve po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 04.08.16.! Dijete do 6 godina GRATIS! Svi kupci kupona ostvaruju popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 polupansiona u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Park ****;

neograničeno kupanje u termalnim bazenima u Hotelu Park****; 

popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa; 

1 x ručna masaža u trajanju 20 minuta (za oboje); 

animacijski program; 

poklon bon 5 eura za usluge (u iznosu više od 20 eura) u Wellness centru Živa.


Napomene za djecu u sobi s dvoje odraslih: dijete do 6 godina gratis; dijete od 6 do 15 godina plaća 33,50 eura po danu na licu mjesta (polupansion i kupanje).

Nadoplata za sobu s pogledom na jezero iznosi 13 eura po noći/ po osobi  i plaća se na licu mjesta.

Check in od 14 h, check out do 12 h.

Kupon se može iskoristiti do 04.08.16.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona, kupac se mora javiti Odjelu rezervacija te rezervirati svoj termin na broj: +386 4 579 16 00 ili e-mail: info@hotelibled.com.

Hotel Park nalazi se u središtu Bleda na obali Bledskoga jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer u okolici se nudi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kavana Park u sklopu hotela dom je originalne bledske kremšnite, omiljene slastice po kojoj je Bled poznat nadaleko. Hotel Park sa 217 soba i apartmana najveći je hotel na Bledu.

Smještaj u Hotelu Park sviđa se gostima koji vole biti u središtu događanja i žele boraviti što bliže jezeru. Nudi 217 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba te apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe imaju balkon, kupaonicu (tuš ili kada) sa sušilom za kosu, TV sa satelitskim programima, izravni telefon, bežični internet, sef i mini bar. Sobe s pogledom na jezero su klimatizirane.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici, među kojima i hotela Golf.  

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!