[STUBIČKE TOPLICE] Opuštanje u Stubakima!!! Cjelodnevno kupanje + Relax masaža u trajanju od 60min u Hotelu Matija Gubec za samo 98kn/osobi! Osjetite ljekovita svojstva termalne izvorske vode..

40 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju tijelo i um. Ona nije samo opuštanje, već svojevrsni tretman koji povećava nivo kisika u krvi, smanjuje mišićnu napetost, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost. Kupon je iskoristiv do 31.08.'16. i NE MOŽE se koristiti vikendom i praznikom!

Ponuda uključuje: 

Cjelodnevno kupanje + Relax masaža u trajanju od 60min u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.


Jedan od osnovnih ciljeva relax masaže je da se opusti cijelo tijelo.

U tretmanu se koriste ulja na bazi: eukaliptusa, lavande, limuna, naranče, grejpa, badema i ruže.


IMAMO EKSKLUZIVU!!!

Otovoren je dugoočekivani novi vanjski bazen sa hidro masažama i slapovima!!!

           Požurite i budite prvi koji će ga isprobati!!! ;)

Bazeni rade PET i SUB od 8-24h, a ostalim danima od 8-22h.

Djeca do 5 godina su GRATIS.

SVIJET MASAŽA

Kako bi Vaš boravak u hotelu matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanje uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima.

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na tel.: 049/282-630 , e-mail: info@hotelmatijagubec.com, uz KOD i ID kupona. Za masaže potrebna predrezervacija!

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim blagotovornim svojstvima  koja pogoduju liječenju raznih ozljeda, upalama mišića, reumatizmu i sl. Hotel "Matija Gubec" u Stubičkim Toplicama hotel je s dugogodišnjom tradicijom, smještajnog je kapaciteta 97 soba i ukupno 220 kreveta. Raspolaže sa 1 velikim unutarnjim bazenom, te u svojoj ponudi koristi sve blagodati izvorske termalne vode.

Jeste li znali?....da je plivanje najzdraviji oblik sporta..;)