Ljetovanje u srcu Dalmacije - Ražnju kod Rogoznice! 7 noćenja za dvoje u Studio Apartmanima Ražanj***, oazi mora i mira već od 1699 kn! Dijete do 12 godina BESPLATNO!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljski odmor u srcu Dalmacije! Prije kupnje kupona odaberite između termina: 20.08.- 10.09. ili špica sezone 13.08. - 20.08.'16.! Kupone je moguće spajati!

U uvali Dražica - Mezaroca, u obiteljskoj kući, iznajmljuju se dva studio apartmana. Apartmani su opremljeni za dvije osobe, moguće i s malim djetetom. Kuća je u drugom redu, s vlastitim parkiralištem, zračne udaljenosti od plaže oko 50 metara.


Ponuda uključuje: 8 dana/7 noćenja za 2 osobe u studio apartmanu*** + dijete do 12 godina besplatno u Apartmanima Ražanj*** u Rogoznici. 


Prije kupnje kupona izaberite datum:  

Opcija 1: 7 noćenja za 2 osobe + dijete do 12 god. besplatno od 20.08 - 10.09.2016. za 1699kn!

Opcija 2: 7 noćenja za 2 osobe + dijete do 12 god. besplatno od 13.08. - 20.08.2016. za 1899kn!


Studio Apartmani Ražanj***

Studio apartmani nalaze se u obiteljskoj kući, imaju vlastiti ulaz, osiguran parking. 

Apartman se sastoji od sobe s bračnim krevetom, opremljene kuhinje, kupaonice, prednje i stražnje terase.

Apartmani su u drugom redu do mora, s pogledom na Rogoznicu i otvoreno more. Plaže stjenovite, šljunčane ili betonirane - ovisno o prohtjevima.

Boravišna pristojba uključena u cijenu, te nema drugih nadoplata!


Kuponi se mogu spajati!

Apartmani se nalazi u neposrednoj blizini mora i plaže svega 50m.

           Besplatan parking! 

           Mogućnost korištenja vanjskog roštilja. 

           Kućni ljubimci dozvoljeni bez nadoplate!

           Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

  

Obavezna rezervacija termina prije kupnje kupona na tel. 098 708 310 svaki dan od 16-20 h, te potvrda iste nakon kupnje i po primitku kupona uz KOD kupona (pošto vlasnici rade molimo Vas da zovete samo u navedeno vrijeme).


Opremljenost apartmana: opremljena kuhinja, dupli krevet, bračni krevet, kupaonica, terasa, besplatan WiFi, mogućnost korištenja vanjskog roštilja, kućni ljubimci dozvoljeni

U blizini, na minutu hoda je dućan i restoran. Na 10 minuta pješice je centar mjesta Ražanj s dućanom, pekarom, restoranima i mini tržnicom. Do obližnje Rogoznice, osigurani su taxi - brodovi, koji imaju pristan i u Dražici.

Idealno mjesto za odmor, a za one malo zahtijevnije, u blizini su i Rogoznica, i Primošten (Aurora) ili Trogir.

Rogoznica ima 54 km dugu obalu i geografski položaj koji je smješta upravo u središte Dalmatinske obale te je najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more.

Položaj Rogoznice koji razdvaja Sjeverni i Južni Jadran, što je iznimno naglašeno i specifičnim klimatološkim ponašanjima na ovom području, odnosno još preciznije na rogozničkom rtu Planka, gdje imamo izravan sudar klima, vjetrova i morskih struja, borbu 'bure i juga'  zbog čega je more ovdje iznimno čisto i kristalno bistro.