NEPONOVLJIVA LJETNA AKCIJA MRŠAVLJENJA U ZAGREBU!!! Crno Jaje i Bella Estetic Studio donose Vam super ponudu 2 u 1! 5x Presoterapija i 5x anticelulitna masaža nogu za samo 399kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealni tretmani za ljeto! 2 u 1! Presoterapija u kombinaciji sa anticelulitnom masažom nogu! Prepustite se hedonizmu... Kupon je iskoristiv do 31.08.'16.! Požurite jer ponuda je ograničena i ovako povoljna samo za one najbrže....

Ponuda uključuje: BELLA ESTETIC STUDIO, Zagreb - 5x Presoterapija + 5x anticelulitna masaža nogu 399kn!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na (092) 336 3872 ili (091) 588 4413, uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme salona: 09:00-20:00h svaki dan i subotom 10:00-15:00h.

   

Presoterapija (Limfna drenaža)

Presoterapija se drugačije naziva limfna drenaža. 

Ukoliko vam je posao stresan, vodite uglavnom sjedeći način života, imate manjak ili potpuni nedostatak fizičke aktivnosti, sve će se to odraziti negativno na vaše tijelo.

Limfna drenaža je zapravo postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Smisao presoterapija je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.

Mnogo ljudi ima lošu cirkulaciju u nogama, i slabu prokrvljenost stražnjice i trbuha, nakupljaju se štetne tvari metabolizma, noge otiču, pojavljuju se celulit i proširene vene.

Presoterapiju je odlicno kombinirati sa anticelulit masažom za smanjenje obujma nogu kao i za razgradnju celulita, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje čovjeka. 

Ukoliko vaš noge otiču, imate celulitne promjene, javljaju vam se nove proširene vene ili se stare pogoršavaju, ukoliko imate slabu prokrvljenost nogu, stražnjice i trbuha, svakako je presoterapija preporučljiva za vas.

Koristi se aparat za limfnu drenažu koji radi po principu isprekidane pneumatske kompresije, takozvane presoterapija rukava koji se pune zrakom, u programiranim vremenskim intervalima. Masaža nogu događa se na temelju kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja, to jest kompresora, kroz sustav cjevčica.

Upuhivanjem zraka stvara se pritisak na određene dijelove tijela, recimo na noge, i time se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina natrag u krvotok.

Na ovaj način se postiže ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, vaša cirkulacija će biti bolja, spriječit se upala vena, smanjit se opseg trbuha i bokova.

Presoterapiju možete priuštiti bilo kada, jer za proceduru pripreme nema, kao ni oporavka nakon nje.

 

Presoterapija traje 30 min, anticelulit masaža 30 min, preporučuje se svaki drugi, treći dan.. Paket uključuje 10 tretmana u 5 dolazaka.


Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.