PodržimoNaše

Prva ponuda za samce na Crnom Jaju!!! Provedite 4 ili 6 dana na našem prekrasnom Sljemenu uz 3 ili 5 polupansiona i korištenje wellnessa u Hotelu Tomislavov dom već od 749 kn/osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 4 ili 6 dana u jednokrevetnoj comfort sobi u hotelu Tomislavov dom! Kuponi se mogu spajati! Kupon vrijedi 14.07.- 15.09.2016.!

Ponuda uključuje: Prva ponuda za samce na Crnom Jaju - 4 ili 6 dana na našem prekrasnom Sljemenu uz polupansion i korištenje wellnessa ( bazen i fitness) u Hotelu Tomislavov dom već od 749 kn! 


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 4 dana / 3 polupansiona za jednu osobu u jednokrevetnoj sobi za samo 749 kn!

Opcija 2: 6 dana / 5 polupansiona za 1 osobu u jednokrevetnoj comfort sobi za samo 1199kn!


Cijena uključuje: 3 ili 6 noćenja sa polupansionom u  jednokrevetnoj  sobi, pogled na prekrasnu šumu, besplatno korištenje bazena i dvorane za fitness, kupon sa popustom od 10% na wellness usluge.


Hotel Tomislavov dom - 1 000 metara bliži suncu

Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-tak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom.

Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Hotel raspolaže s 42 sobe, uključujući sobu prilagođenu osobama s posebnim potrebama. Svaka soba ima tuš/wc, TV/SAT, mini bar, sušilo za kosu u kupaonici i priključak na Internet. Sobe su uređene prema visokim hotelijerskim i estetskim standardima.

Pored usluge kvalitetnog smještaja hotel Tomislavov dom Vam nudi i mogućnost korištenja fitnessa, saune, jacuzzija te hotelskog bazena s mogućnošću protustrujnog plivanja.

Tri suvremeno opremljene kongresne dvorane ukupnog kapaciteta 220 mjesta, idealne su za organiziranje poslovnih susreta, seminara, prezentacija, banketa i svadbenih svečanosti.

Na usluzi Vam je i restoran s bogatom ponudom jela tradicionalne hrvatske kuhinje uklopljene u svjetske gastronomske trendove. Na Sljemenu, usred Parka prirode, 1000 metara bliži suncu, izolirani od gradske gužve opustite se u "Tomislavcu"!

Obavezna predrezervacija i provjera termina raspoloživosti putem emaila tomislavov.dom@zgh.hr ili telefona na +385 1 4560-400, te rezervacija ODMAH nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku.