SEZONA U CRIKVENICI! 4 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u Paviljonima Omorika** u Crikvenici po super cijeni! 1 dijete do navršenih 7 godina GRATIS!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi 27.08.-10.09.2016.! Kupon vrijedi za 2 osobe + 1 dijete do navršenih 7 godina u krevetu s roditeljima! Popunjeno 27.-29.08.'16.!!!

Ponuda  uključuje: 

4 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u Paviljonima Omorika** u Crikvenici!


Kupon vrijedi za 2 osobe  + 1 dijete do navršenih 7 godina u krevetu s roditeljima

Kuponi se mogu spajati! Jedna osoba može kupiti i spojiti 2 kupona.

Usluga polupansiona u Pansionu Skoko, 50 m od Paviljona Omorika.

Kupon vrijedi 27.08.-10.09.'16.

POPUSTI:
dijete do 6,99 godina starosti na krevetu s roditeljima (ima prehranu) - besplatno
dijete do 6,99 godina starosti na trećem krevetu – 50% popusta
dijete od 7 do 12 godina na trećem krevetu – 50% popusta
osoba starija od 12 godina na trećem krevetu – 20% popusta
dijete do 11,99 godina starosti na osnovnom krevetu u sobi s jednom odraslom osobom – 30%

OSTALE DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 50%

Korištenje kupona je uvjetovano isključivo prethodnom pismenom rezervacijom termina na mail crv@globalnet.hr, a ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod i id kupona na mail:crv@globalnet.hr

Paviljoni Omorika raspolažu sa 3 paviljona odnosno sa 72 sobe, a sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka od soba ima vlastitu kupaonicu. Plaža je vrlo blizu, a isto tako i centar Crikvenice. 

U blizini nudi se bezbroj sportsko - rekreacijskih mogućnosti (odbojka, rukomet, nogomet, tenis, ronjenje, najam bicikla, najam kajaka), neposredno pored smještajnih kapaciteta nalazi se i Adrenalinski park.

Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.