[OSIJEK] Vrhunski "CELLULIT BUSTERS" tretmani! Paket mršavljenja od čak 15 izvanrednih tretmana u Body Creatoru u Osijeku uz 92% popusta + 50kn popusta uz newsletter!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je da napravite nešto za sebe i za svoje zdravlje, a to je da se dovedete u formu već danas, kako biste se osjećali bolje, zdravije i sretnije! Za sve newsletter pretplatnike dodatnih 50kn popusta uz KOD!!! Ponuda vrijedi do 01.10.'16.!

Ponuda uključuje: Body Creator Osijek - "Celulit busters "  5 infra crvena kapsula, 5 presso masaža i 5 EMS elektro stimulacija sve za 349 kn!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija na br.tel.: 01/4846 133 ili 099/3544348 e-mail: info@bodycreator.com uz KOD i ID sa kupona.

Opis paketa:

Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Neki od njih su : Infra crvena kapsulama suha ozonska kupka, body-wrapping i lipo laserska metoda.


Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.

EMS TRENING ili pasivna gimnastiku s električnom stimulacijom mišića zahvaljujući kojoj dolazi do kontrakcije i opuštanja mišića simulirajući prirodne pokrete kod aktivnog vježbanja. Rezultati su vrlo brzo vidljivi na zonama koje se tretiraju. Elektrostimulacijom vidljivi su rezultati na učvršćenju mišića, modeliranju tijela, održavanju tonusa, oblikovanju, smanjenju celulita, lipolizu i dr. Neizostavni je dio svakog tretmana mršavljenja jer pojačava i ubrzava rezultate.


Presso masaža


Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrjebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Preso masaža pritiskom zraka na određene površine nogu i trbuha pojačava cirkulaciju limfe a time i ubrzava proces apsorpcije masnoće koje su se oslobodile iz masnih stanica te ih odstranjuje iz tijela. Rezultati preso masaže odmah su vidljivi i neizostavan su dio svakog tretmana mršavljenja ili tretmana protiv celulita. 


Želite pokrenuti vlastiti posao,  a ne prepušteni sami sebi? Možete to učiniti kupnjom Body creator franšize i tako otvoriti ovakav centar u vašem gradu ili kvartu. Mi vam garantiramo klijente i povrat uloženih sredstava unutar godine dana. Možda je vrijeme da i vi postanete dio uspješne Body Creator obitelji. Za kupnju franšize obratite se na info@bodycreator.com

Vidite i našu ponudu za Body Creator City - Zagreb!!!