Opustite se nakon napornog radnog dana! Aromamasaža cijelog tijela u trajanju 45 minuta u Beauty centru Green u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba uz 50% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

45min uživanja i relaksacije! Priuštite si vremena samo za sebe i uživajte u opuštajućoj aromamasaži cijelog tijela u trajanju 45 minuta uz 50% popusta! Kupon vrijedi do 30.09.2016.!

Ponuda uključuje: aromamasažu u trajanju 45 minuta.

Radno vrijeme salona: radnim danom od 09-21h te subotom od 08-14h.

Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! Dođite u Beauty centar Green i uživajte u masaži cijelog tijela!

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

U svakom slučaju, ukoliko želite poboljšati vaše zdravstveno stanje,  je svakako prava adresa za vas.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina telefonom (01/481-0473, 099/639-9405), uz KOD i ID po aktivaciji kupona.