Otkrijte čari otoka Krka! 4 dana na bazi 3 polupansiona u Hotelu Delfin 3* u Omišlju uz "paket za dvoje" ili "family obiteljski paket", sve za 2 osobe i 1 ili 2 djece do 7 god. već od 1299kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte sve ljepote i tajne vječnog otoka Krka! Dijete do navršenih 7 god. popust 100% (bez ležaja)! Ukoliko kupac kupi 2 kupona, 7 noćenje sa polupansionom GRATIS! Kupon se može iskoristiti 08.-30.09.'16.! Prije kupnje kupona odaberite između paketa za dvoje ili obitelj po super cijenama! Popunjeni termini: 10.-17.09.2016.!!!

HOTEL DELFIN OMIŠALJ*** udaljen je samo 20 m od mora, okružen mediteranskim raslinjem, smješten u mirnom dijelu gradića Omišlja na otoku Krku. 

Paket uključuje: 

4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) uz smještaj u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe + 1 ili 2 djece do 7 godina (ovisno o opciji)


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

PAKET ZA DVOJE- 4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) uz smještaj u DVOKREVETNOJ sobi za 2 osobe i jedno dijete do 7.godina.

FAMILY OBITELJSKI PAKET - 4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) uz smještaj u TROKREVETNOJ sobi za 2 osobe i do dvoje djece do 7.godina ili jedno dijete do 12.godina.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina na mail crv@globalnet.hr, a ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod kupona na mail: crv@globalnet.hr.

Kupon se može iskoristiti 08.-30.09.'16.

Sobe i usluga

U hotelu je 48 soba, veliki restoran, lift, bar, terase, besplatan parking za goste hotela i dječje igralište. Sef je dostupan na recepciji hotela. Sobe: 2-, 3-, 4-krevetne sa kupaonicom (WC/tuš), balkon, klima, TV, Internet. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Prehrana u obliku švedskog stola.

Omišalj

Gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, sa bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX.st. 

Omišalj bilježi prve skupine gostiju, a samim tim dolazi do porasta turističke ponude. Počinju se održavati kulturne manifestacije, od čega valja spomenuti prvi Krčki festival koji se sada održava pod imenom Festival folklora otoka Krka. Od muzeja tu su Spomen dom krčkog folklora, Galerija Lapidarij i Malakološka zbirka, a tijekom ljetne sezone u Omišlju se gotovo svakodnevno odvijaju razne prigodne manifestacije, koncerti i izložbe.

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru.