Previše sjedite, zapustili ste se i bole Vas leđa? Mjesečna članarina 3x tjedno za pilates, aerobic i funkcionalni trening u Karate Clubu Croatia u Zagrebu uz čak 60% popusta i za samo 99 kuna!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaše tijelo izgubilo je formu ili Vas bole leđa od previše sjedenja? Upišite se na pilates, aerobic i funkcionalni trening! Omiljeni sportovi dovesti će Vas u savršenu kondiciju te oblikovati i učvrstiti Vaše mišiće! Kupon iskoristiv do 30.09.'16.!

Ponuda uključuje: 

mjesečnu članarinu, 3x tjedno za sljedeće programe:

Pilates, 

Aerobic, 

Funkcionalni trening u Karate Club Croatia.


TERMINI PROGRAMA:

Ponedjeljak  17:15-18:15 funkcionalni trening

                       19:00-20:00 aerobik

                       20:00-21:00 pilates

                       

Utorak          19:00-20:00 funkcionalni trening

Srijeda          17:15-18:15 funkcionalni trening

                       19:00-20:00 aerobik

                       20:00-21:00 pilates

                       

Četvrtak      19:00-20:00 funkcionalni trening

Petak           17:15-18:15 funkcionalni trening

                      19:00-20:00 aerobik

                      20:00-21:00 pilates

                    


FITNESS - KARATE KLUBA "CROATIA"

Smješten u sklopu 1. gimnazije, u Aveniji Dubrovnik 36, u Zagrebu nudi programe pomoću kojih možete svjesno, sustavno, programirano i kvalitetno pokrenuti svoja tijela, odnosno vježbati.

Nudimo Vam kvalitetno opremljenu dvoranu u kojoj se uz stručno vodstvo naših trenera, licenciranih voditelja možete uključiti u jedan ili više programa iz naše ponude.


AEROBIK:

-vrsta treninga koja kombinira ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. Izvodi se grupno, uz glazbu i nazočnost instruktora. Aerobik vam pomaže da se napunite endorfinom, hormonom sreće. 

Kroz vježbe aerobika vodi vas -ANA-

PILATES: 

-sustav vježbi istezanja i snage. Primjenom tog sustava vježbi jačamo i oblikujemo mišiće, ispravljamo držanje tijela, utječemo na gipkost i ravnotežu, ujedinjujemo tijelo i um te usavršavamo oblik tijela. Pri treningu koristimo lopte, rastezljive gume, palice i male utege. 

Kroz ovaj sustav vježbanja vodi vas –KIKA-


FUNKCIONALNI TRENING: 

-koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, razvijanjem vaših motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina) i energetskih sustava (fosfatni, glikolitički i aerobni) smanjujemo masno tkivo i povećavamo mišićnu masu. 

Kroz ovaj koncept vodi vas –DINKO-

                            

PILATES ZA TRUDNICE:

Najbolja i najsigurnija metoda treninga za vrijeme trudnoće, a posebno ako se izvodi u individualnom programu (do 3 osobe) uz korištenje ukupnosti Pilates alata. Trening Pilatesa je preporučljiv zbog velikog izbora raznovrsnih, a opet sigurnih vježbi, kao i zbog većeg nadzora trenera. Ovim se programom jačaju mišići abdomena, duboki mišići kralježnice i zdjelice, popravlja držanje, smanjuju bolovi u leđima i poboljšava balans. Rezultati ovog treninga očituju se u lakšem porodu, ugodnijoj trudnoći i bržem oporavku poslije poroda.


VJEŽBE ZA MAME I BEBE:

Većina majki nema kome ostaviti svoje dijete i posvetiti se svome zdravlju i tijelu.

U programu sudjeluju bebe od 2 mjeseca starosti pa do 1,5 godine ili dok majka ne počne raditi.Posebnost ovog programa je da su vježbe koncipirane tako da mama može vježbati sa bebom, ali i samostalno ako taj dan beba nije raspoložena za vježbanje, može se igrati sa drugom djecom, igračkama, odmarati ili spavati dok mama naporno vježba.

Kroz koncepte pilatesa za trudnice i vježbi za mame i bebe vodi vas –KIKA-


Ako želite upoznati mogućnosti vlastitoga tijela i njegove limite, naučiti pomicati granice svojih fizičkih mogućnosti, kvalitetno i organizirano vježbati, biti zadovoljni vlastitim izgledom, omogućiti si ugodniju trudnoći i lakši porod, vježbati uz prisustvo vaše ga djeteta dođite u fitnes u kojemu ćete svoje slobodno vrijeme provesti u zanimljivom, kvalitetnom i dinamičnom treningu.Trudit ćemo se da vam kroz 60 minutno vježbanje pomognemo da dođete do vidljivih promjena kondicije i forme.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na: Dinko 091/459-3489, uz KOD i ID kupona po primitku.