Ljetujte u Dubrovniku!!! Studios Dragica 3*** 8-dnevno ljetovanje u prekrasnim Studio apartmanima ili sobama u Dubrovniku za 2 osobe po senzacionalnoj cijeni već od 1499 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između dvokrevetnoh soba ili Studio apartmana za dvoje po super povoljnim cijenama uz do čak 40% popusta! Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Kupon vrijedi isključivo na odabrane termine do 27.08.2016. (osim 01.-08.08.'16.)!

Ponuda uključuje: Studio apartmani ili sobe Dragica 3*** - 8 dana/7 noćenja uz ljetovanje u prekrasnim apartmanima u Dubrovniku za dvije osobe po senzacionalnoj cijeni već od 1499 kn!


Odaberite između 2 opcije :

Opcija 1:  8 dana/7 noćenja za dvoje u dvokrevetni sobama sa kupaonama, dnevni boravak i kuhinja (zajedničko korištenje), parking mjesto, free wi-fi za samo 1499 kn!


Opcija 2: 8 dana/7 noćenja za dvoje u studio apartmanima, parking mjesto, free wi-fi za samo 1989 kn!


Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Prilikom kupnje obavezno potvrditi rezervaciju na tel 020/453011 ili 099 5128222, uz KOD i ID kupona po primitku.

Mogućnost nadoplate za 3. osobu 500 kn za 7 dana.

Studiji Dragica smješteni su 200 metara od plaže u gradiću Mokošici, a nude klimatizirane smještajne jedinice, od kojih pojedine uključuju namješten balkon i besplatni bežični pristup internetu. Grad Dubrovnik i njegova povijesna jezgra, koja je pod zaštitom UNESCO-a, udaljeni su 13 km.

    Svi studiji sadrže čajnu kuhinju s blagovaonicom, TV sa satelitskim programima i vlastitu kupaonicu s tušem. Pojedine sobe nude pogled na planine, dok se iz drugih pruža pogled na more. U okviru objekta gostima je dostupno besplatno privatno parkiralište.

   U krugu od 300 metara dostupni su trgovina prehrambenih proizvoda, restoran i nekoliko barova. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 400 metara, dok se glavni autobusni kolodvor i trajektna luka nalaze u Dubrovniku, udaljenom 7 km.

    Zračna luka Dubrovnik smještena je 23 km od studija Dragica te je dostupna usluga prijevoza.