LAST MINUTE ODMOR U SPLITU! Ove sezone posjeti hrvatsku TOP destinaciju i uživaj uz 5 ili 7 noćenja na bazi buffet polupansiona u Hotelu Zagreb** i guštaj na plaži Žnjan...već od 2700 kn za 2 osobe!

59 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LAST MINUTE LJETOVANJE! Dijete do navršene tri godine boravi GRATIS! Dijete 3-12 godina - 50% popusta na cijenu kupona, na pomoćnom ležaju (plaćanje na recepciji). Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin do 27.08.'16.!

Želite li posjetiti najveći grad u Dalmaciji, odmoriti se u gradu mediteranske klime koji broji 2700 sunčanih sati godišnje te jednostavno uživati u čarima splitskog stila života, hotel Zagreb je Vaš dobar izbor. Bilo da se radi o Vašem godišnjem odmoru ili poslovnom putu, ljubazno osoblje hotela Zagreb sa svojim pristupačnim cijenama Vam stoji na raspolaganju!


Ponuda Hotela Zagreb 2* u Splitu uključuje 2 opcije na odabir: 

6 dana/5 noći za 2 osobe sa buffet polupasnionom u dvokrevetnoj sobi (klima, SAT TV, balkon), pogled park/grad u Hotelu Zagreb ** u Splitu. 

8 dana/7 noći za 2 osobe sa buffet polupasnionom u dvokrevetnoj sobi (klima, SAT TV, balkon), pogled park/grad u Hotelu Zagreb ** u Splitu. 

U cijenu nije uključena boravišna pristojba sa osiguranjem i plaća se na recepciji 7,5 kn po osobi/dan

Dijete do navršene tri godine boravi GRATIS

Dijete 3-12 godina - 50% popusta na cijenu kupona, plaćanje na recepciji.

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina na mail bpeko@pleter-usluge.hr ili br.tel.: 021/353 222, te 021/353 223 uz KOD i ID kupona po primitku. 

Hotel Zagreb**

Predstavljamo Vam hotel „Zagreb“ koji se nalazi u istočnom dijelu grada Splita u turističkom naselju „Duilovo“. Sa svojim izrazito velikim kapacitetom, urednošću, prostranošću, dobrom pozicijom, vrlo pristupačnim cijenama i bogatim prirodnim okruženjem predstavlja dobru turističku atrakciju.

Hotel je smješten na adresi Put Duilova 23, samo 4,5 km od povijesnog dijela grada. Raspolaže s ukupno 176 smještajnih jedinica, kapaciteta 289 ležajeva.

Sobe i apartmani:

146 dvokrevetnih soba,

15 trokrevetnih soba,

4 apartmana ( sa dvije dvokrevetne sobe i dnevni boravakom ),

7 obiteljskih soba ( sa četiri kreveta, odvojena u dvije sobe ),

3 apartmana.

Okolica

U blizini hotela se nalazi kvart ,,Žnjan” koji sadrži mnoge restorane, kafiće i plaže te će zasigurno zadovoljiti Vaša očekivanja i potrebe bilo da pripadate mlađoj generaciji ili dolazite na odmor sa obitelji.

Garantirano će Vas oduševiti splitska Riva koja je prepuna ljudi i zimi i ljeti na kojoj se nalaze brojni kafići te ćete se vrlo lako opustiti u opuštenoj atmosferi splitskog ritma života. U brojnim restoranima isprobajte bogatu gastronomsku ponudu dalmatinskih specijaliteta.