Hedonistički bijeg u prekrasnu Slavoniju - Ljeto na panonskom moru!!! Uživajte uz 1 ili 2 noćenja sa doručkom i pićem dobrodošlice za dvoje u Hotelu Kralj Tomislav u Novoj Gradiški uz 50% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Novogradiško glazbeno ljeto 18.-21.08.'16.! Ukoliko gosti dođu 20.08.imaju ulaz u VIP zonu na koncertu Tonya Cetinskog na Trgu! Kupon vrijedi isključivo u terminima: 18.-21.08. i 09.-11.09.2016.! Dijete do 3 god. GRATIS! RASPRODANI KAPACITETI U TERMINU 18.-21.08.'16. te 10.-11.09.!!! SLOBODNO JOŠ (1 noćenje) 09.09.'16.!!!

Ponuda uključuje: 1 ili 2 noćenja sa doručkom i pićem dobrodošlice u Hotelu Kralj Tomislav u Novoj Gradiški!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 1 noćenje za dvije osobe sa doručkom i pićem dobrodošlice.

Opcija 2: 2 noćenja za dvije osobe sa doručkom i pićem dobrodošlice.


Hotel Kralj Tomislav ekskluzivni je ugostiteljski objekt, na području Brodsko-posavske županije, koji svojim izgledom, ponudom i uslugama zadovoljava visoke standarde ugostiteljstva i turizma današnjeg vremena.

Smješten u strogom centru Nove Gradiške, udaljen 120 km autocestom od Zagreba prema istoku, idealno je mjesto za sve one koji žele osjetiti specifičnost kraja u kojem se nalazi. Kategoriziran od strane Ministarstva turizma sa tri (***) zvjezdice opravdano čini sam vrh ponude ovog kraja lijepe naše. Ime mu simbolizira prestiž i eleganciju, a dosadašnji komitenti svoje su oduševljenje širili u svojim krajevima.

Kvalitetom svojih usluga, ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje želje i očekivanja i najrafiniranijih gostiju, uvažavajući posebnosti svakog gosta, njegovih želja i sklonosti. Njegujući individualizirani pristup gostima hotela odiše "toplinom" i obiteljskom atmosferom. Pogodne cijene, dobra usluga i ugodna atmosfera, jamče ugodne i nezaboravne trenutke u svim hotelskim sadržajem, sa samo jednom porukom: "... DOBRODOŠLI U HOTEL KRALJ TOMISLAV mjesto gdje sve Vaše želje postaju stvarnost...!"

Dok ste u Hotelu Tomislav kušajte i vrhunsku autohtonu mesnu platu Slavonske kuće "Dukat" za dvoje i za samo 85kn!

Sobe su ukusno uređene biranim komadima namještaja drevnog slavonskog hrasta. 

Odišu luksuzom i elegancijom koji jamče ugodne i mirne snove. 

Svaka soba je opremljena radnim stolom, TV-om, izlaznom telefonskom linijom, klimatizacijskim uređajem, te tuš kadom.

Svim gostima je omogućen besplatan parking!

RESTORAN

U restoranu “Kruna“, jednom od 100 vodećih hrvatskih restorana prema rezultatima Kluba Gastronaut, može se uživati u gastronomskim delicijama lokalne kuhinje, kao i internacionalnim specijalitetima, a sve to popraćeno bogatom vinskom kartom najboljih hrvatskih vina.

Interijer uređen u europskom stilu sa zidovima oslikanim detaljima s početka 20. stoljeća.

GENERALNE INFORMACIJE

• +/- 50 mjesta

• klimatiziran prostor

• menu-karta nudi međunarodnu kuhinju obogaćenu tradicionalnim slavonskim specijalitetima

• bogata vinska karta najboljih hrvatskih vina


CAFETERIA

Modernog i ugodnog ambijenta, cafeteria “Dolcevita“ je mjesto za ugodan razgovor uz kavu i slastice, sa bogatim izborom različitih napitaka, kolača, krema i sladoleda iz vlastite proizvodnje.


GENERALNE INFORMACIJE

• +/- 100 mjesta

• širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića domaćih i stranih proizvođača

• nudimo širok izbor coctaila

• klimatiziran prostor


Svakako preporučamo da posjetite i turističko izletište Strmac i uživate u prekrasnoj prirodi, rekreaciji i umjetnom jezeru koje se ljeti pretvara u bazen...


Posjetite Novogradiško glazbeno ljeto 18.-21.08.'16.! Ukoliko gosti dođu 20.08.imaju ulaz u VIP zonu na koncertu Tonya Cetinskog na Trgu!

Kupon vrijedi isključivo u terminima: 18.-21.08. i 09.-11.09.2016.

Dijete do 3 god. GRATIS, do 12 god. 50% popusta!

Prije kupnje kupona obavezna provjera termina sa Partnerom!

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija unaprijed na tel. 035 362 722, 098 405 413 ili e-mail: hotel@hotel-kralj-tomislav.hr, uz KOD i ID kupona.