LAST MINUTE odmor u Tribunju!!! 3, 4 ili 6 dana u prelijepom The Movie Resortu uz 2, 3 ili 5 noćenja na bazi polupansiona u sobama ili apartmanima sa balkonom za 2 ili 4 osobe već od 1499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u veličanstvenom hotelu u srcu Dalmacije! Djeca do 7 godina borave besplatno! Prije kupnje kupona odaberite između 2, 3 ili 5 noćenja na bazi polupansiona u terminima po izboru, sve za 2 ili 4 osobe, do 06.08.'16.!

Ponuda uključuje: Last minute - Hotel The Movie Resort, Tribunj 30.07. - 06.08.'16. - 3 -6 dana sa polupansionom za 2 osobe u sobama ili apartmanima sa balkonom već od 1499 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1) 04.-06.08.'16. - 3 dana/2 noćenja sa polupansionom za 2 osobe u sobi za samo 1499 kn!

Opcija 2) 03.-06.08.'16. - 4 dana/3 noćenja sa polupansionom za 2 osobe u sobama ili apartmanima sa balkonom za samo 1999 kn! RASPRODANO!

Opcija 3) 30.07.-04.08.'16. - 6 dana /5 noćenja za 4 osobe sa polupansionom 4699kn! RASPRODANO!


Cijena uključuje: sobe ili apartman uz  sa polupansionom za 2-4 osobe ovisno o ponudi, WiFi, klima, parking. 


Cijena ne uključuje: nadoplata za morsku stranu 350 kn za 7 dana, kućni ljubimci dozvoljeni uz doplatu od 60 kn/danu. 


Kupon vrijedi isključivo do 06.08.2016.

Nadoplate za djecu: Djeca od 0 do 7 godina borave besplatno, djeca od 7 do 12 godina plaćaju 75 kn/danu, djeca iznad 12 godina kao i treća osoba plaćaju 100 kn/danu.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 00 385 97 778 1407 ili na mail info@themoviehotel.com, te potvrda rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.


Hotel

The Movie Resort hotel je tematski hotel smješten u Tribunju na samoj obali Jadranskog mora uz vlastitu šljunčanu plažu. Nalazi se u neposrednoj blizini Šibenika, Splita, Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Kraj samog hotela nalazi se marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi sve do obližnjih Vodica. Sami hotel je smješten u slikovitom okruženju s pogledom na staru kamenu jezgru Tribunja i otoke. Sobe The Movie Resort hotela nose imena najvećih zvijezda filmske umjetnosti.

U sklopu hotela se nalazi restoran s bogatom gastronomskom ponudom nacionalnih i internacionalnih jela. Zasigurno ćete uživati sjedeći na hotelskoj terasi okruženoj mediteranskim zelenilom, kupati se u vanjskom bazenu ili plaži dok Vas naše ljubazno osoblje služi najboljim koktelima iz našeg Beach bara i ostalom ponudom hladnog pića i gastronomskih poslastica tokom cijeloga dana. Nestrpljivo Vas očekujemo u našem The Movie Resort hotelu gdje će naše ljubazno osoblje učiniti sve da se osjećate kao prava zvijezda.

Osoblje  The Movie Resort  hotela Vas srdačno očekuje kod proslave Vaših najintimnijih i najsretnijih trenutaka. 


Restoran

Restoran raspolaže sa 100 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu i 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi, koja se kaskadno proteže sa zapadne i južne strane hotela, u sjeni borova i lovora, gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta.

Osim u ambijentu, Dalmaciju možete osjetiti i u našoj ponudi dalmatinskih i mediteranskih jela u kojima smo se specijalizirali. Naša odlična kuhinja upotpunjena je ponudom raznovrsnih autohtonih vina iz svih dijelova Hrvatske.

Bazen

Stjenovita i veličanstvena prirodna šljunčana uvala na samo desetak metara od hotela često je glavna atrakcija za fotografe. Vodeni sportovi dostupni su na obližnjim plažama, a za one u potrazi za savršenim opuštajućim odmorom, preporučujemo naš vanjski bazen .

Bazen za djecu:

Veličina: 32 m2

Dubina: 50-170 cm


Vinski podrum

U našem vinskom podrumu zastupljeni su najbolji proizvođači koji tu predstavljaju i nude svoja kvalitetna i vrhunska vina,Krauthaker -Slavonija  i Zlatan otok Plenković - Hvar. U našoj ponudi je i degustacija i edukacija kroz vinske sorte iz naše ponude. Navedena ponuda i ambient podruma je posebnost koja ushićeno privlači goste. Prostor ispred ulaza je uređen kao zasebna jedinica sa šankom i smještajem za 50-tak gostiju, te služi kao kušaona vina, prostor za sastanke ili intimnija druženja.


Plaža

Šljunčana plaža ispred samog hotela, opremljena ležaljkama i suncobranima ( uz plaćanje) te beach barom sa ponudom jele i pića.


Tribunj

Jadranskom magistralom prema Pirovcu, 15km od Šibenika, neposredno uz more smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Tribunj je tipično dalmatinsko naselje s uskim ulicama i zbijenim kućama. Nekadašnji Tribunj, smješten na otočiću, za vladavine Venecije bio je okružen obrambenim bedemima čiji su neznatni ostaci vidljivi i danas. O njegovoj povijesti svjedoči i crkva sv. Nikole podignuta 1452. godine, utvrda Jurjevgrad sagrađena 1650. godine na brdu sv. Nikole kao zaštita od Turaka te crkva Djevice Marije, na putu prema Vodicama, iz 1435. godine. Stari dio mjesta izgrađen je na otočiću; kasnije sagrađen kameni most povezuje otok s kopnom gdje se razvilo novo naselje. Najstariji pisani dokumenti potječu iz 1464. godine. U to se vrijeme Tribunj nazivao Triubahunj. 

Stanovnici Tribunja danas se, uz turizam, uglavnom bave ribarstvom i poljoprivredom, a osobito su poznati po uzgoju i preradi maslina i proizvodnji kvalitetnog ulja. Tribunj je sačuvao graditeljsko naslijeđe i prirodnu izvornost. U lučicama je živo, brodovi i brodice svakodnevno hitaju sa svježe ulovljenom ribom. Mir i ljepotu ovog mjesta osjetili su poznati umjetnici koji su odabrali Tribunj da u starim obnovljenim kućama, u svojim radionicama, rade u tišini nadahnuti skladom koji ih okružuje. Gostima je na raspolaganju 1200 ležaja privatnih soba, apartmana i autokampova. U novoj, modernoj marini, kapaciteta 270 vezova, brojne jahte i jedrilice će pronaći svoj siguran vez. Istočno i zapadno od naselja uređeno je nekoliko plaža, prema stalnim mjerenjima, možda najčistijih na Jadranu. U bogatom ugostiteljskom sadržaju ističu se tradicionalne trke magaraca, čime se nastoji očuvati ova autohtona životinja. Dodamo li svemu blizinu Murtera i Vodica, postaje jasno da je Tribunj mjesto odmora i potpunog zadovoljstva.


SMJEŠTAJ:

Sobe TWC***

Uređeni su elegantno u mediteranskom stilu i pružaju prekrasni panoramski pogled na more. Uređeni su toplim i prirodnim materijalima i opremljeni klima uređajem, satelitskom TV, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Imaju prostranu kupaonicu s umivaonikom, tuš kadom i sušilom za kosu. 


Apartmani***

Uređeni su elegantno u mediteranskom stilu i opremljeni kuhinjskom opremom i posuđem sukladno broju kreveta, klima uređajem, satelitskom TV, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Imaju prostranu kupaonicu s umivaonikom, tuš kadom i sušilom za kosu.