OPUSTITE SE! Masaža cijelog tijela u trajanju od 60 min u NOVIGRADU/Zadar za samo 129kn! Birajte između aroma masaže, masaže toplom čokoladom, sportske ili anticelulitne masaže!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i odmorite dušu uz bogatu ponudu masaža u wellness centru Aparthotela Castrum Novum! Spojite ugodno s ugodnim i iskoristite sve što Vam ovaj simpatičan hotel uz more u Novigradu Dalmatinskom, pruža... Kupon možete iskoristiti od 16.08. do 15.09.2016.!

Ponuda uključuje:

Aparthotel Castrum Novum - Masaža cijelog tijela u trajanju od 60 minuta.


Izaberite između ovih masaža:

Aroma masaža

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja koji su poznati po tome što opuštaju i djeluju pozitivno na organizam.

Masaža toplom čokoladom

Ako ste umorni i pod stresom, svakako Vam preporučamo ovu hit masažu koja je poznata po tome što potiče lučenje hormona sreće. Uz to, njeguje kožu i čini je mekšom i glatkom.

Sportska masaža

Sportska masaža izvrstan je izbor za sve one koji se bave fizičkim aktivnostima i sportom. Ubrzava oporavak organizma nakon treninga ali i poboljšava cirkulaciju,  i održava mišiće zdravima, gipkima i manje podložnim ozljedama.

Anticelulitna masaža

Celulita se nikada ne možete definitivno riješiti, ali ga možete držati pod kontrolom, na primjer anticelulitnom masažom koja, osim što Vam pomaže u borbi protiv celulita, vraća čvrstoću i sjaj Vašoj koži te poboljšava cirkulaciju.


ODMAH po primitku kupona, rezervirajte termin na br. mob: 091 929 9091 ili e-mail: info@castrumnovum.com uz KOD i ID kupona.