Otkrijte čari Tajlanda i prekrasne Azije! 9 dana! Bangkok, Hua Hin, Ayutthaya, Kanchanaburi, noćenje s doručkom u hotelima 4 i 5*, 5 izleta, transferi....16.-24.09.'16. za 4799 kn! Let iz Ljubljane!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čarobnih 9 dana Tajlanda! Smještaj u hotelima s 4 i 5* – standardna soba na bazi noćenja s doručkom (švedski stol), 5 izleta: Plutajuće tržnice, JETAH muzej, most na rijeci Kwai, Kamp slonova, Ayuttahaya, transferi autobusima, vođenje na hrvatskom jeziku...

Ponuda uključuje: Otkrijte čari Tajlanda i prekrasne Azije! Bangkok, Hua Hin,  Ayutthaya, Kanchanaburi za samo 4799 kn!

Let iz Ljubljane!


Tajland – 9 dana

Dan 1. 

Let za Bangkok

Let iz Ljubljane (preko Istanbula) za Bangkok.

Dan 2. 

Bangkok - Hua Hin

Vaš voditelj putovanja dočekat će Vas u zračnoj luci Bangkok i zaželjeti Vam dobrodošlicu. Slijedi prijevoz do vašeg hotela Amari u Hua Hinu (www.amari.com/huahin). Nakon dolaska piće dobrodošlice i smještaj u sobe. Ostatak dana stoji Vam na raspolaganju za slobodni program.

Dan 3.

      Hua Hin

Doručak u hotelu. Ovaj dan Vam stoji Vam na raspolaganju za slobodni program, odmor i opuštanje.Također imate mogućnost odlaska na izlet (nije sadržan u cijeni) do Pala-U vodopada uključujući ručak. Očekuje Vas pustolovna vožnja i šetnja džunglom do spektakularnih Pala-U vodopada. Sportski orijentirani gosti mogu se popeti do vrha. Ugodnom šetnjom može se doći do mjesta za opušteno uživanje u kupanju u kristalno bistroj vodi. Noćenje u hotelu Amari Hua Hin ili sl.


Dan  4.

      Hua Hin – Kanchanburi

Doručak. Odlazak prema Kanchaburiju glavnom gradu provincije. Na putu ćete vidjeti lokalnu plutajuću tržnicu Damnoen Saduak uz doživljaj kupnje i prodaje voća i povrća i ostalog na malim čamcima kao i u davna vremena. Tradicionalne tajlandske kuće i način života mnogih ovdašnjih ljudi te vožnja na malom brodu do plutajuće tržnice zasigurno će Vam ostati u sjećanju. Posjeta JEATH muzeja. Noćenje u hotelu s 4 zvjezdice Felix River Kwai (www.felixriverkwai.co.th).


Dan  5.

      Kanchanaburi – Ayutthaya

Doručak. Obilazak čuvenog mosta na rijeci Kwai, poznatog iz brojnih filmova i knjiga, a potom vožnja povijesnom uskotračnom željeznicom. Posjet kampa sa slonovima. Moguće jahanje slonova (opcionalno). Nastavak vožnje za Ayutthayu, nekadašnji glavni grad Tajlanda (1350.-1767.) Razgled slijedećih hramova: Wat Mongkol Borpith, Wat Phra Srisanpetch i Wat Yai Chai Mongkol.

Noćenje u hotelu Classic Cameo ili sl (www.kameocollection.com/classickameo-ayutthaya).

Dan  6.

      Ayutthaya – Bangkok

Doručak. Vožnja do Bangkoka i smještaj u hotelu u središtu grada. U nastavku preporučamo opcionalni izlet uz doplatu “Thonburi Klongs & Wat Arun” s ručkom: vožnja brzim brodom po slikovitoj rijeci Chao Phraya i klongovima (kanalima) Thonburija i posjeta Wat Aruna - hrama zore, jednog od najpoznatijih simbola Bangkoka. Noćenje: hotel s 5 zvjezdica Aetas Lumpini (www.lumpini.aetashotels.com).

Dan  7.

       Bangkok

Doručak u hotelu - cijeli dan na raspolaganju za slobodni program. Mogućnost poludnevne kružne vožnje gradom uz posjet Grand Palaceu i tri najzanimljivija hrama (nije sadržano u cijeni).

Wat Traimit – poznat i pod nazivom Hram zlatnog Bude, dom je najvećeg zlatnog kipa na svijetu (3 m visine i 5,5 tona težine).

Wat Phro (Ležeći Buda) - na 20 hektara veličine, najveći je hramski kompleks u Bangkoku i osnovan je još u 17. stoljeću.

Wat Phra Kaew (Hram smaragdnog Bude) - smatra se najvažnijim budističkim hramom u Tajlandu. Hram se nalazi u povijesnom središtu Bangkoka, na lokaciji Velike palače (Grand Palace). Palača je od 1782. godine službena rezidencija kraljeva Siama (a kasnije Tajlanda). Danas se Grand palace koristi samo još za službene ceremonije. Nekoliko kraljevskih ceremonija i državnih priredbi održava se svake godine unutar zidina palače. Palača je jedna od omiljenih turističkih atrakcija u Tajlandu. Noćenje: hotel s 5* Aetas Lumpini.

Dan 8.

     Bangkok - povratak kući 

Doručak. Slobodno vrijeme do leta u kasnim večernjim satima i transfer do zračne luke.

Dan  9.

     Povratak u Ljubljanu.



Cijena uključuje:

Smještaj u hotelima s 4 i 5 zvjezdica – standardna soba

Noćenje s doručkom (švedski stol)

Uključeno 5 izleta:

• Plutajuće tržnice

• JETAH muzej

• Most na rijeci Kwai

• Kamp slonova

• Ayuttahaya

Transferi autobusima

Vođenje na hrvatskom jeziku 


Samo dio nije uključen u cijenu: Paket« Let i transfer«  4000,00 kn ( uključuje: asistenciju u zračnoj luci, let iz Ljubljane u Bangkok i natrag, zrakoplovnu pristojbu, transfere zračna luka –hotel- zračna luka.

Napomena: 

Ukoliko želite let organizirati samostalno obratite pažnju na moguće skrivene troškove: doplate za prtljagu, plaćanje check-ina i slično. Svakako se raspitajte o troškovima transfera zračna luka hotel i u povratku hotel - zračna luka. Vodite računa da na probleme koji mogu nastati prilikom leta u vlastitoj organizaciji agencija nema utjecaja.


 Cijena ne uključuje:

Paket« Let i transfer« 

transfer do /od Ljubljane

fakultativne izlete 

dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom

troškove osobne prirode i napojnice

piće uz obroke

putno osiguranje

viza za Tajland


Opcionalne doplate:

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.699,00 kn

Doplata za povratni transfer do Ljublanje: 199,00 kn

Mogučnost doplate za produženi boravak- sve informacije u agenciji.


FAKULTATIVNI IZLETI - informativne cijene. 

Pala-U vodopad sa uključenim ručkom cca 55€/osoba 

Hua Hin city tour cca 55€, kao opcija ukoliko neće biti moguće posijetiti Pala-U vodopad,

Thoburi klongovi & Wat Arun sa uključenim ručkom cca 55€/osoba 

Bangkok city tour cca 45€/osobi, 

jahanje slonova cca 45€/osobi

Više informacija i cijene fakultativnih izleta koji nisu uključeni u program dobit će te od Vašeg vodiča u Tajlandu. Izleti se plaćaju u Bahtima.


Važno: Dokumenti potrebni za putovanje i viza: putovnica važeća najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju te viza. Viza se može napraviti u Zagrebu, cijena je 35€ i najčešće je odmah gotova. Postoji mogućnost posredovanja agencije u ishodovanju vize uz doplatu od 80 kn.


Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske  www.mvp.hr.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kod programa s charter letovima moguće su naknadne promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne pruzima odgovornost. 

Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.  

Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.