2 dana vrhunske zabave!!! Crno Jaje i Integral Zagreb vode Vas u GARDALAND&MOVIELAND uz prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom....za samo 499 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 datuma: 27.-28.08. ili 03.-04.09.2016.! Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu!


Ponuda uključuje: GARDALAND & MOVIELAND 2 dana vrhunske zabave za samo 499 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 datuma:

Opcija 1) 27.-28.08.2016. za 499 kn!

Opcija 2) 03.-04.09.2016. za 499 kn!


2 dana vrhunske zabave i adrenalina!!!

GARDALAND & MOVIELAND

Datum putovanja:  27.-28.08., 03.-04.09.2016.

1. dan

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Zabavni park GARDALAND smješten je u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi, pa ponesite rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo posjet i SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 23:00 sati. Vožnja do hotela. Noćenje.

2. dan

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do zabavnog parka MOVIELAND,  tematski vezanog uz svijet filma. Po uzoru na Universal Studios parkove u SAD-u, Movieland Park nudi uzbudljive atrakcije i vožnje, te zadivljujuće plesne i akrobatske predstave. Atrakcije su tematski vezane uz poznate filmske hitove, kao što su Tomb Raider, Skyfall, Policijska akademija, Rambo, Zorro,  Povratak u budućnost. Za najhrabrije tu su rollercoaster Diabolik Invertigo, slobodni pad Hollywood Action Tower, kuća strave Horror House, te vožnja super brzim gliserom Kitt Super Jet. Predlažemo i posjet Vodenom parku CANEVA, te uživati u spuštanju brzim toboganima i kupanju u bazenima. Odlazak iz parka u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Doplata za 1/1 sobu 120 kn

Popust: djeca do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju. 


Jeste li znali? 

....da je Gardaland zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji, otvoren 1975. godine, te danas broji preko 2,8 milijuna posjetitelja godišnje. Trenutno sadrži 6 velikih "Roller Coastera" (Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure,Orto Bruco, Mammut,Fuga da Atlantide i Ra

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama TWC, 1 noćenje s doručkom, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za zabavne parkove, putno osiguranje.

ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.

ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €26; doplata za SEA LIFE €5 

ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA (za grupu od minimalno 25 osoba): €19; MOVIELAND + CANEVA: €25


ODMAH nakon kupnje kupona potrebno se javiti Integralu na br.tel: 01 4577 233 ili 01 4577 210 ili mailom na: info@integral-zagreb.hr kako bi dobili sve dodatne informacije vezane uz putovanje.

Kupon vrijedi isključivo za izabrani termin 27.-28.08. ili 03.-04.09.'16.