Provedite vikend u prelijepoj Baranji!!! Uživajte uz odmor u Ladanjskoj kući Mikin dol****Q uz 2 noćenja sa doručkom za dvoje i samo 499kn! Kuponi se mogu iskoristiti do 11.09.'16.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite prekrasno ladanjsko imanje sa 4 ****Q u Baranji i odmorite dušu i tijelo! Djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Ponuda se može iskoristiti od 05.08. do 11.09.2016. ISKLJUČIVO vikendom!

Ponuda uključuje: Ladanjska kuća „MIKIN DOL“****Q- 2 noćenja sa doručkom za dvoje samo 499 kn! 

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina na tel: 099/3351-385, uz KOD i ID kupona po primitku.

Djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS!


PRIČA O LADANJSKOJ KUĆI

Šećući Baranjom, ne tako davne 2006.g., naišli smo u selu Draž na zapuštenu i u šipražje zaraslu, stoljetnu panonsku kuću koja nas je opčinila svojom ljepotom.

Istoga trenutka poželjeli smo obnoviti kuću kako bi je zaštitili od daljnjeg propadanja i urediti okoliš kako bismo mogli uživati u toj oazi mira i ljepote netaknute prirode.

Podršku i pomoć pružila nam je obitelj, prijatelji kao i Ministarstvo turizma Republike Hrvatske i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica, na čemu im se zahvaljujemo.

Danas smo ponosni što smo u tome uspjeli i što naša kuća,predstavlja prema stručnom mišljenju Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Uprave za zaštitu kulturne baštine, Konzervatorskog odjela Osijeku, tradicijsku baštinu Baranje!

SOBE

Sobe su opremljene stoljetnim, restauriranim namještajem i TV-om. U kući i oko nje izloženi su uporabni predmeti i alati prošlih vremena.

Doručak, ručak i večera (isključivo slavonsko-baranjska gastronomska ponuda) po želji gosta, u dogovoru s domaćicom.

Pružamo mogućnost samostalne pripreme hrane i korištenje lijepo uređenoga vinskog podruma.

Uslugu smještaja pružamo u dvije sobe s kupaonicama, s maksimalnim kapacitetom za 7 osoba.

Ponuda se može iskoristiti 05.08.-11.09.'16.