Istražite sa nama ljepote zelenog srca Hrvatske! Crno Jaje i Smart travel vode Vas u NP Risnjak i Fužine uz prijevoz autobusom, licenciranog pratitelja 24.09.'16. za samo 129 kn! GARANTIRANO!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

24.09.2016. GARANTIRANO! Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 - 506) u 07.15h, polazak u 07.30h prema GORSKOM KOTARU!

PONUDA UKLJUČUJE: Smart travel - NP Risnjak i Fužine - Istražite sa nama ljepote zelenog srca Hrvatske za 129 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 27.08.2016.  ZATVORENA PRODAJA!

Opcija 2) 24.09.2016. GARANTIRANO!


POLAZAK: 27.08., 24.09.2016.     Istražite sa nama ljepote zelenog srca Hrvatske! 

PROGRAM PUTOVANJA: 

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peron 502 - 506, u 07.15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.30h prema GORSKOM KOTARU uz kraća zaustavljanja putem zbog odmora. Vožnja gorskim djelom Hrvatske, sve do CRNOG LUGA,  ulaza u NP RISNJAK, gdje ćemo se sastati sa lokalnim vodičem te zajedno obići POUČNU STAZU LESKA – jedan od prvih objekata takve vrste u Hrvatskoj; staza je projektirana i izvedena tako da je svakom posjetiocu omogućeno da je samostalno prijeđe. Niz prelijepih prirodnih i kulturnih detalja, protežu se na svega 4,5 km dužine staze, i prava su prilika za upoznavanje prirode i sadržaja ovog nacionalnog parka. 

Predah nakon razgleda parka i vožnja do FUŽINA, naselja smještenog u središnjem djelu Gorskog Kotara, okruženog slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Odlazak prema ŠPILJI VRELO i  razgled u pratnji stručnog vodiča. Špilja je otkrivena slučajno pedesetih godina prošloga stoljeća prilikom izgradnje akumulacijskog jezera BAJER. Starost joj se procjenjuje na 3,5 - 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima, a posebnu vrijednost daje joj voda - na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor koji je čine posebno atraktivnom. 

Nakon razgleda, slijedi slobodno vrijeme za ručak, vožnju jezerom, šetnju uz jezero BAJER, za kavu ili pak kolač. Okupljanje grupe i dogovoreno vrijeme i polazak za Zagreb u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu za NP Risnjak (45,00 kn/osoba + 7,5kn/osoba nadoplata za obaveznog stručnog vodiča u Nacionalnom parku (cijena obaveznog stručnog vodstva: 300,00 kn/grupa)), Ulaznicu za spilju Vrelo (25,00 kn/osoba), fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje