[BIH] Idealan odmor na Jahorini!!! Uživajte u Hotelu Lavina 4* u prirodnim ljepotama i wellness odmoru uz 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe već od 596kn! Kuponi se mogu spajati!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite 2 ili 3 noćenja za dvoje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi ili 2 noćenja sa doručkom u apartmanu! Kupon vrijedi do 31.08.2016.! Djeca do 5 god. GRATIS!

Ponuda uključuje: odmor za 2 osobe u Hotelu Lavina na Jahorini uz uključen wellness (bazen, sauna)


Prije kupnje izaberite:

Opcija 1: 2 noćenja  sa doručkom u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe uz uključeno korištenje wellness centra (bazen, saune) i korištenje bicikala

Opcija 2: 3 noćenja  sa doručkom u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe uz uključeno korištenje wellness centra (bazen ,saune) i korištenje bicikala

Opcija 3: 2 noćenja u apartmanu sa uključenim doručkom za dvije osobe uz korištenje wellness centara (bazen, saune), boca vina i voće u sobi, korištenje bicikala 


Kuponi se mogu spajati.

Djeca do 5 god. GRATIS, djeca 5-12 god 25 € za 2 noćenja odnosno 35 € za 3 noćenja, odrasli 35 € za 2 noćenja odnosno 50 € za 3 noćenja.

Doplata za apartman: 20 € za 2 noćenja, 30 € za 3 noćenja.

Check in od 15 h, check out do 11 h.

Kupon vrijedi za 2 osobe.

Kupon vrijedi do 31.08.2016.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina na:reservations@lavina.ba.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: reservations@lavina.ba, uz KOD kupona po primitku kupona.

Hotel Lavina

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsuvremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način.

Od ostalih hotelskih sadržaja izdvajamo:
 
Restoran–bar sa prijatnom domaćinskom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.



Wellness centar koji raspolaže sa finskom saunom, parnim kupatilom i đakuzi kadom. U ponudi wellness centra su i usluge masaže kao i tretmana tijela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti.

Bazen smješten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju.

Smještajni kapacitet hotela čine 23 moderno opremljena apartmana zajedno sa 22 luksuzne sobe. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Svi smještaji imaju centralno grejanje sa mogućnošću podešavanja temperature.