Odmor za dvoje u BIZOVAČKIM TOPLICAMA!!! Uživajte 2 ili 3 dana u Hotelu Termia uz noćenja s doručkom, ulaznice za bazene s ljekovitom vodom i valovima...već od 299kn! Ponuda vrijedi do 15.09.'16.!

81 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupci ostvaruju 10% popusta na: konzumaciju u a'la carte Nacionalnom restoranu, proizvode suvenirnice i zlatoveza i usluge salona za masažu i njegu tijela ''Grazia''! Petkom u Nacionalnom restoranu "Tamburaške noći"! Djeca do 3 god.GRATIS!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s doručkom u hotelu Termia, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u hotelu Termia, sve za 2 osobe.


U cijenu je uključen: 

ulaznice za bazene s ljekovitom termalnom vodom; 

bazen s valovima; 

10 % popusta na konzumaciju a la carte u Nacionalnom restoranu (popust se odnosi isključivo na konzumaciju hrane, na sve redovne cijene jela, te sve vrste plaćanja); 

Tamburaške noći - živa glazba petkom u Nacionalnom restoranu; 

korištenje bicikla; 

kuglanje; 

stolni tenis; 

besplatan WI-FI i internet korner; besplatan parking; 

10 % popusta na proizvode suvenirnice; 

10 % popusta na usluge salona za masažu i njegu tijela "Grazia".


Kuponi se mogu spajati.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 031 685 100 te ODMAH po primitku kupona obavezna tel. rezervacija isključivo na 031 685 100 ili na mail termia@bluesunhotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

A la carte Nacionalni restoran - uređen u pravom slavonskom stilu već godinama čuva tradiciju slavonske kuhinje, ljubazno i stručno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i ispuniti sve želje, za poseban doživljaj okusa predlažemo kušanje vina iz bogate vinske liste restorana.

Dodatni sadržaji:

a la carte Nacionalni restoran

Lobby bar

Glazbena dvorana za svadbene i druge svečanosti

Bilijar

Stolni tenis

Stolni nogomet

Salon za masažu i njegu tijela

Frizerski salon

Suvenirnica i zlatovez

 

Priča o Bizovačkim Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

 

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.

Gdje se nalazimo?

Bizovačke toplice su toplice (banja) pored mjesta Bizovca u Osječko-baranjskoj županiji (Slavonija, Hrvatska). Nalaze se na kraju bizovačke Sunčane ulice, s lijeve strane županije ceste Ž4067 Bizovac - Brođanci - Čepinski Martinci.

Toplice su redovitim autobusnim linijama povezane s Našicama i Osijekom, a u blizini se nalazi i željeznička stanica Bizovac.