Krstarenje na ruti Omišalj - Cres - Mali Lošinj - Molat - Zadar - Rab - Krk - Omišalj uz smještaj u klimatiziranim kabinama broda Linda uz 7 punih pansiona za samo 2999 kn/osoba! Polazak 21.08.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka kabina je klimatizirana, ima wc i tuš kabinu! Termin 21.08.16. do 28.08.16.!


Ponuda uključuje: 

krstarenje brodom Linda na ruti Omišalj - Cres - Mali Lošinj - Molat - Zadar - Rab - Krk - Omišalj, smještaj u dvokrevetnim kabinama, na bazi 7 punih pansiona, polazak iz luke Omišalj 21.08.16., za 1 osobu. 

Svaka kabina je klimatizirana, ima wc i tuš kabinu.

Termin 21.08.16. do 28.08.16. 

Za realizaciju je potrebno 20 osoba.

           Kuponi se ne mogu spajati. 

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po kupnji kupona na broj 098/1698 608 ili e-mailom brodlinda@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Brod Linda dug je 31 metar i širok 6 metara. Na brodu ima 15 kabina za goste i 5 za članove posade. 

Sve kabine imaju wc, tuš i klima uređaj. Kabine se nalaze na palubi broda i ispod palube broda. Većina kabina je dvokrevetna, postoji 1 kabina za 3 osobe s bračnim krevetom i odvojenim pomoćnim krevetom te 1 kabina za 1 osobu. Kabine se čiste svaki dan. 

Brod Linda ima veliki unutarnji salon i vanjski salon gdje možete živati u prekrasnom pogledu i vrhunskim gastro delijama. Tu su i dvije sunčane palube opremljene ležaljkama. 

O ruti Omišalj - Cres - Mali Lošinj - Molat - Zadar - Rab - Krk - Omišalj

Mjesto polaska je prekrasni Omišalj na otoku Krku, grad-spomenik, bogat kulturno-povijesnim znamenitostima. Kreće se na krstarenje prema otoku Cresu. Obala otoka je razvedena, obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama na svom zapadnom i južnom dijelu, dok su sjeverni i istočni dio ovjenčani strmim i surovim stijenama. 

Nakon posjeta Cresu nastavljate prema Malom Lošinju i Lošinjskom arhipelagu. Čarobno je to mjesto koje će vas zavesti svim svojim atributima - mirisima, okusima, zvucima i očuvanim prirodnim ljepotama. Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je s južne strane lošinjskog zaljeva te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte. 

Nastavljamo prema ootoku Molat. Otok je pokriven makijom, a u posljednje vrijeme se pošumljava primorskim borom. Sjeveroistočna je obala Molata razvedenija i niska, dok je jugozapadna strma. Molat ima lijepe plaže i uvale, a otočna su pristaništa Lučina i Jazi.

Posjetiti ćemo i Zadar, grad iznimne 3000-ljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa, grad koji će Vam uvijek iznova ponuditi nešto novo i posve originalno. 

U povratku prema Omišlju upoznati ćete i ljepote Raba, otoka sa 30 pješčanih plaža nazvanim "sretan otok" s mnogim malim slikovitim uvalama, što su turisti iz cijelog svijeta prepoznali prije gotovo 120 godina. 

I na kraju ćete malo bolje upoznati i otok Krk, kojem je zbog njegove osobitosti još u antici dodijeljen naziv 'zlatni otok'.