Last minute ponuda!!! Ljetujte u prelijepim Vodicama! Uživajte 8 dana uz 7 noćenja za 2 osobe i smještaj u Apartmanima Eva*** za samo 1969 kn! Kupon vrijedi isključivo 21.-28.08.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Eva*** nalaze se u samom središtu grada Vodice u novoobnovljenoj kamenoj kući sa zasebnim ulazom u svaki od tri apartmana, udaljeni samo 50m od mora! Kupon vrijedi isključivo 21.-28.08.'16.!

Ponuda uključuje: 

Ultra Last minute ponuda - Ljetovanje u Vodicama, 8 dana/ 7 noćenja za 2 osobe uz smještaj u Apartmanima Eva***za samo 1969 kn!


Nadoplata za treću osobu: 40 kn po noćenju.

Boravišna pristojba se ne naplaćuje.

            Kupon vrijedi isključivo od 21.08. do 28.08.2016.!

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel. 095 5100 397, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Apartmani Eva - simpatični apartmani u srcu Vodica 

Iznajmljujemo tri ugodno uređena apartmana u novoobnovljenoj kamenoj kući u najužem centru Vodica. Idealni za dvije do tri osobe. Ugodne su mikroklime i imaju zasebne ulaze. U neposrednoj su blizini supermarketa, tržnice, internet caffe-a, ljekarne, restorana i lokalne marine; udaljeni 20 m od autobusnog kolodvora, 50 m od mora. 


Apartman u PRIZEMLJU: Spavaća soba s dva kreveta; dnevni boravak s dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT TV i mini-kuhinjom; kupaonica. Klima uređaj. 

Apartman na 1. KATU: Pogled na ACI marinu Vodice iz spavaće sobe i dnevnog boravka; spavaća soba s francuskim krevetom i SAT TV; dnevni boravak s opremljenom kuhinjom; kupaonica. Klima uređaj. 

Apartman u POTKROVLJU: Pogled na ACI marinu Vodice iz spavaće sobe i dnevnog boravka; spavaća soba s 2 kreveta; dnevni boravak s dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT TV i mini-kuhinjom; kupaonica. Klima uređaj.


Idealno za 2 osobe koji žele provesti vrijeme na udobnom mjestu u srcu svih sadržaja koje nude Vodice kao jedan od vodećih turističkih središta.

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad Vodice iznimno atraktivnim.

Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Dok ste u Vodicama obavezno posjetite obližnje Nacionalne Parkove Krka i Kornati te prekrasni stoljetni grad Šib