Crno jaje i Calypso Zagreb nude Vam priliku života- da obiđete svijet u jednom danu!!! Posjetite Park minijaturnih građevina - Minimundus u KLAGENFURTU uz prijevoz za samo 149kn/osobi!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVA SEZONA PARKA MINIJATURNIH GRAĐEVINA! U prekrasnom parku na Vrpskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Osjećate se kao div! Odaberite između 3 termina uz prijevoz, turističkog pratitelja! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 10.09., 08.10. ili 22.10.'16.!

Ponuda uključuje: Calypso - jednodnevni izlet KLAGENFURT – MINIMUNDUS 3 opcije datuma za 149 kn!


Prije kupnje kupona birajte između 3 termina:

Opcija 1) 10.09.2016 za 149 kn!  RASPRODANO!

Opcija 2) 08.10.2016 za 149 kn! RASPRODANO!

Opcija 3) 22.10.2016 za 149 kn!

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, razgledavanje prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje: ulaznice/karte za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, ulaznicu za Minimundus sa vođenjem na hrvatskom jeziku: odrasli 17,50 EU, djeca 6-15 godina 9,50 EUR, osobne troškove, putno osiguranje.


VAŽNE INFORMACIJE: Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje ,

(sadrži informacije o točnom vremenu polaska / mjestu polaska, podatke o vodiču, brojeve sjedala, kontakt hotela i sl.). 


ODMAH nakon kupnje kupona provjeriti slobodne termine u agenciji na br.tel.:01/4825-045, a po primitku kupona obavezna rezervacija  sa KOD-om i ID-em sa kupona na e-mail: info@calypsozagreb.com.


KLAGENFURT – MINIMUNDUS – doživite čudesni svijet minijatura i posjetite sve najpoznatije građevine svijeta na jednom mjestu.


Minimundus je park minijaturnih građevina u Klagenfurtu u Austriji, te ujedno i jedna od velikih svjetskih atrakcija. Nalazi se na jezeru Wörthersee. Sadrži preko 150 minijaturnih modela najpoznatije arhitekture iz cijelog svijeta, napravljenih u mjerilu 1:25. Od otvaranja 1958 godine, više od 15 milijuna posjetitelja posjetilo je 26.000 četvornih metara parka. Prihod ide ustanovi za pomoć djeci "Rettet das Kind", koja je vlasnik parka.

Program izleta:

Polazak iz Zagreba u 07:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Klagenfurt oko 11:00 sati. Po dolasku u Klagenfurt, slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu i kavu. Odlazak prema Minimundusu - zabavnom parku poznatih svjetskih građevina u malom. Razgled uz stručno vodstvo: Kineski zid, Kip slobode, Bazilika sv. Petra, dvorac Hochosterwitz u Austriji, Sydneyska opera, Londonski Tower, Bijela kuća, Tadž Mahal, makete europskih vlakova, Space Shuttle… Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak na Wörthersee - najpopularnije ljetovalište na jezeru gdje možete uživati u prekrasnom krajoliku do polaska. Povratak za Zagreb u 18:00 sati. Dolazak u Zagreb oko 22:00 sat.