[SELCE] Guštajte u rujnu na Kvarneru! Provedite 6 dana na bazi 5 noći sa doručkom u Pansionu Selce u Selcu, za 2 osobe i za samo 999 kn!!! Ponuda je iskoristiva od 03.09-01.10.2016.!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 10 godina smještaj na pomoćnom krevetu GRATIS! Mogućnost nadoplate za polupansion za dvoje u hotelu samo 500 kn za svih 5 dana!!!

Ponuda uključena: Pansion Selce - 6 dana/5 noći sa doručkom 999 kn!!!


Jedno dijete do 10 godina smještaj na pomoćnom krevetu GRATIS!

U slučaju potrebe odvojenih kreveta u dogovoru s Pansionom korisnici će se prema raspoloživosti smještati u sobe s dva odvojena kreveta ili u sobe s bračnim krevetom + krevetom na kat.

           Mogućnost nadoplate za polupansion za dvoje u hotelu samo 500 kn za svih 5 dana!!!

Obavezna predrezervacija na br. tel. 051677333 ( recepcija ), mob. 091/7858625!

ODMAH nakon kupnje kupona poslati kupon i potvrditi rezervaciju na br.tel. 051677333 ( recepcija ), 091/7858625 Mob. ili e-mail: pansionselce@gmail.com.

Pansion Selce nalazi se na samoj obali mora, 100 m od centra, a 30 m od glavne plaže. Unutar njega, uz sobe, nalazi se pansionski restoran, a la carte restoran i caffe bar. Sobe su opremljene klima uređajima i bežičnim internetom. U sobe je dopušteno voditi i pse, uz naknadu. U blizini Pansiona Selce nalazi se plaža za pse. Pošto se objekt nalazi na samoj šetnici, uz neposrednu blizinu mora, nema parkirnih mjesta u sklopu samog pansiona.

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.

Rivijera Crikvenica

Rivijera Crikvenica je na jednom od najslikovitijih dijelova Jadranske obale, u samom središtu Kvarnerskog zaljeva. Obuhvaća niz malih, šarmantnih i pitoresknih turističkih mjesta : Crikvenica, Selce, Dramalj i Jadranovo. Raznolikost prirodnih krajolika, od morskoga dijela preko zelenog zaleđa obližnje Vinodolske doline, do kontinentalnog šumskog predjela, čini Rivijeru Crikvenica posebnom i privlačnom turističkom destinacijom. Upravo ugodna mediteranska klima s toplim suhim ljetima i blagim zimama, tradicija te gostoljubivi stanovnici čine prepoznatljiv turistički proizvod ove regije. Blizina zračne luke na otoku Krku, morske luke Rijeka te dobra cestovna i željeznička povezanost sa srednjom Europom bile su važne pretpostavke za rani razvoj turizma, koji na području današnje Rivijere Crikvenica ima tradiciju dužu od stotinu godina.